Κάρλος Αλκαράθ: Ένα αστέρι… γεννήθηκε!

11:31 23/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

“Τον τελευταίο χρόνο όλοι μιλάνε για το πως το παιχνίδι του συμπεριλαμβάνει στοιχεία του Ρότζερ, του Ράφα και δικά μου. Συμφωνώ με αυτό. Νομίζω πως έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία και των τριών μας. Έχει μια απίστευτη πνευματική δύναμη και ωριμότητα για 20 ετών. Είναι φοβερό. Έχει την ψυχολογία του ταύρου, μαχητικό πνεύμα και αμυντικές ικανότητες που έχουμε δει στον Ράφα όλα αυτά τα χρόνια. Το backhand με τα δυο χέρια από θέση άμυνας, που είναι το δικό μου ξεχωριστό στοιχείο εδώ και πολλά χρόνια, το έχει επίσης. Ποτέ δεν έχω παίξει με κάποιον σαν κι αυτόν. Ο Ρότζερ και ο Ράφα προφανώς είχαν

τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους, ο Κάρλος είναι πολύ ολοκληρωμένος. Έχει τρομερές ικανότητες προσαρμοστικότητας και αυτό είναι το κλειδί μιας μακροχρόνιας καριέρας σε όλες τις επιφάνειες”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τον τελικό του Wimbledon, όπου ο νεαρός Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε του “G.O.A.T του τένις” με 3-2 σετ. Σίγουρα, όταν ένας μύθος μιλάει με τέτοια λόγια για ένα νεαρό τεννίστα, ότι και να γράψουμε εμείς θα είναι λίγο, ωστόσο ας προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε τον πιτσιρικά που εκθρόνισε τον “Νόλε”.

Ο Κάρλος Αλκαράθ γεννήθηκε στις 5 Μαϊου 2003 στο Ελ Παλμάρ της Μούρθια και παρά το πάρα πολύ νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη 12 τίτλους στην κατοχή του και έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του τένις που γίνεται ο Νo 1 σε ηλικία 19 ετών. Ο Κάρλος ξεκίνησε να παίζει τένις στον σύλλογο που ο πατέρας του ήταν διευθυντής, ενώ προπονητής του είναι, από το 2018,  ο 43χρονος πρώην Νo 1 στον κόσμο, Χουάν Κάρλος Φερρέρο.

Οι χορηγοί έχουν καταλάβει πως είναι το… “χρυσό” παιδί του τένις και… κάνουν “ουρά” εξω από την πόρτα του! Βασικοί χορηγοί του Κάρλος Αλκαράθ είναι η Nike, η Βabolat, αλλά και η Rolex, η BMW, η ISDIN, η Louis Vuitton, η Calvin Clein, η Εl Pozo κ.ά.

Ο νεαρός Ισπανός, που αναμφίβολα θα μας απασχολήσει ξανά, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και φαίνεται λαμπρό, δίνοντας νέα «πνοή» στον κόσμο της αντισφαίρισης που… έψαχνε απεγνωσμένα το επόμενο «είδωλό» του μετά τους θρυλικούς Big-3 Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς!

Keywords
Αναζητήσεις
karlos-alkarath-ena-asteri-gennithike.htm
Τυχαία Θέματα