Η Samsung λανσάρει τα Galaxy S23 FE, Tab S9 FE και Buds FE

Τα νέα Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, Tab S9 FE+ και Galaxy Buds FE, που είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο,

διαθέτουν νέες προσθήκες στη σειρά FE όπως υψηλές επιδόσεις και συναρπαστικές δυνατότητες κάμερας και ήχου.

«Στη Samsung έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε καινοτομία παγκόσμιας κλάσης σε όλους μέσω της επικών εμπειριών κινητών συσκευών που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Οι νέες μας συσκευές FE ενσωματώνουν μία σειρά από premium δυνατότητες που ικανοποιούν τους χρήστες και οι οποίες, μόνες τους ή ως μέρος ενός συνδεδεμένου οικοσυστήματος, επιτρέπουν στους χρήστες Galaxy να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητα τους».

Galaxy S23 FE: Ο εμβληματικός σχεδιασμός της σειράς Galaxy S, η Pro-Grade κάμερα και η ομαλή απόδοση παιχνιδιών έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την καθημερινότητα

Πιστό στον εμβληματικό σχεδιασμό της σειράς Galaxy S, το νέο Galaxy S23 FE διαθέτει έναν κομψό σχεδιασμό κάμερας που φαίνεται σαν να αιωρείται και προστατεύεται με πιστοποίηση IP68 στο γλυκό νερό και τη σκόνηi. Με το φακό υψηλής ανάλυσης 50MP και οπτικό ζουμ 3Χ, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώνουν λεπτομέρειες σε υψηλή ευκρίνεια, σε κάθε τους λήψη. Και όταν πέφτει το σκοτάδι, η λειτουργία Nightography του Galaxy S23 FE προσφέρει δυνατότητες λήψης εκπληκτικών selfies και πορτραίτων υψηλής ευκρίνειας, με ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων. Ακόμη, χάρη στην προηγμένη ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας (VDIS), οι χρήστες μπορούν να τραβούν σταθερές λήψεις εν κινήσει χρησιμοποιώντας την πίσω κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Αναφορικά με τη δημιουργία περιεχομένου, το Galaxy S23 FE αποτελεί ένα στούντιο επεξεργασίας εν κινήσει. Στη λειτουργία Pro Mode, η ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα, το ISO και άλλες λειτουργίες μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα ανάλογα με τις προτιμήσεις. Για μία ακόμη πιο προσαρμοσμένη εμπειρία, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της εφαρμογής Camera Assistantii και να πραγματοποιούν προσαρμοσμένες λήψεις, επιλέγοντας ποιες αυτοματοποιημένες λειτουργίες θα χρησιμοποιήσουν. Παρέχοντας ελευθερία δημιουργίας και προσαρμογής, η κάμερα του Galaxy S23 FE διαθέτει τα εργαλεία επεξεργασίας με τεχνολογία AI που βοηθούν το χρήστη να απογειώσει τις δημιουργίες του.

Ενισχύοντας τη χρήση της συσκευής για gaming και streaming, ο ισχυρός επεξεργαστής του Galaxy S23 FE επιταχύνει και ομαλοποιεί κάθε κίνηση του χρήστη, χάρη στον ειδικό θάλαμο που βοηθά στον έλεγχο της θερμότητας και στη διατήρηση της απόδοσης. Η μακράς διάρκειας μπαταρία 4.500mAh φορτίζει έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά με έναν προσαρμογέα 25Wiii. Όλη αυτή η ισχύς ζωντανεύει σε μια φωτεινή, εξαιρετικά ομαλή Dynamic AMOLED 2X οθόνη 6,4 ιντσώνiv. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία Vision Booster στο Galaxy S23 FE ανιχνεύει αυτόματα τις συνθήκες φωτεινού φωτισμού στο περιβάλλον του χρήστη, διατηρώντας την οθόνη ζωντανή.

Η σειρά Galaxy S23 FE είναι διαθέσιμη αποχρώσεις: Mint, Cream, Graphite και Purple

Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+: Η μεγάλη οθόνη προβολής, η ανθεκτικότητα του IP68 και η γραφίδα S Pen ενισχύουν τις δυνατότητες δημιουργικότητας και παραγωγικότητας

Τα νέα Galaxy Tab S9 FE και S9 FE+ προσφέρουν ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα για κάθε στιγμή έμπνευσης. Η νέα σειρά tablet διαθέτει δύο φορητές και ισχυρές συσκευές, ώστε ακόμα περισσότεροι χρήστες να γνωρίσουν την ευελιξία της σειράς Galaxy Tab S. Οι ψηφιακοί δημιουργοί, οι επιχειρηματίες, οι πολυάσχολοι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, οι gamers και τόσοι άλλοι χρήστες, θα εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και θα εργαστούν με τη εκπληκτική ταχύτητα και τις ακόμα καλύτερες επιδόσειςv που ενσωματώνουν οι συσκευές, σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά FE.

Χάρη στις οθόνεςvi 10,9 ιντσών του Galaxy Tab S9 FE και 12,4 ιντσών του Tab S9 FE+ με αυτόματο ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται έως και 90Hz, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν καθηλωτικές προβολές και να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους στο σπίτι, τη δουλειά, το πανεπιστήμιο ή ακόμη και το πάρκο. Όπως και η σειρά Galaxy Tab S9, τόσο το Tab S9 FE όσο και το Tab S9 FE+ έλαβαν πιστοποίηση IP68vii, προσφέροντας ανθεκτικότητα για χρήση εν κινήσει. Επιπλέον, η μεγάλης διάρκειας μπαταρία του Tab S9 FE+, που έχει δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο έως και 20 ώρεςviii με μία μόνο φόρτιση, συνεπάγεται την απρόσκοπτη χρήση της συσκευής για εργασία και διασκέδασης.

Επιπλέον, η αποτύπωση ιδεών και σημειώσεων διευκολύνεται ακόμη περισσότερο, με την ενσωματωμένη γραφίδα του οικοσυστήματος Galaxy, S Pen, που φέρει πιστοποίηση IP68. Όπως η σειρά Galaxy Tab S9, έτσι και τα Tab S9 FE και S9 FE+ περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία δημιουργικών εργαλείων και εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων εφαρμογών του κοινού, όπως Goodnotesix, LumaFusionx και άλλα. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να διατηρούν σημειώσεις, σκίτσα, βίντεο και πολλά άλλα στον διπλάσιο αποθηκευτικό χώροxi με τη δυνατότητα αναβάθμισης σε 1TB μέσω κάρτας microSD.

Η σειρά Galaxy Tab S9 FE έρχεται στις αποχρώσειςxii: Mint, Grey και Lavender.

Galaxy Buds FE: Εκπληκτικός ήχος, ισχυρό ANC και εργονομικός σχεδιασμός για εκπληκτική εμπειρία ήχου

Τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds FE συστήνουν την εκπληκτική εμπειρία ήχου της Samsung. Τα ισχυρά μπάσα τους προσφέρουν βαθύ και πλούσιο ήχο που επιτρέπει την ακρόαση μουσικής ενώ οι λειτουργίες Active Noise Cancellation (ANC) και Ambient Sound προσφέρουν στους χρήστες την δυνατότητα να ακούν περισσότερα από αυτά που τους αρέσουν και λιγότερα από αυτά που δεν τους αρέσουν. Ακόμη, ο αυτόματος εξατομικευμένος σχηματισμός δέσμης του προηγμένου συστήματος τριών μικροφώνων, μαζί με το Deep Neutral Network (DNN) με τεχνητή νοημοσύνη, διαχωρίζει τη φωνή από τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος για ακόμη πιο καθαρό ήχο κατά τις κλήσεις.

Τα Galaxy Buds FE, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στη σειρά Buds, έχουν έως και 8,5 ώρες δυνατότητα αναπαραγωγής και συνολικά έως και 30 ώρες μαζί με τη θήκη φόρτισηςxiii. Ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται με τη λειτουργία ANC, οι χρήστες μπορούν να έχουν έως και 6 ώρες αναπαραγωγής με τα ακουστικά και συνολικά έως και 21 ώρες μαζί με τη θήκη. Εμπνευσμένα από τον εμβληματικό και εργονομικό σχεδιασμό της σειράς, τα Galaxy Buds FE έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετα και να τα φορά ο χρήστης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ είναι διαθέσιμα τρία διαφορετικά μεγέθη ακουστικών και δύο διαφορετικά μεγέθη για ακροδέκτες πτέρυγας για ακόμη πιο προσαρμοσμένη εφαρμογή.

Τα Galaxy Buds FE είναι διαθέσιμα σε δύο ξεχωριστές αποχρώσειςxiv: Graphite και White.

Ένα απρόσκοπτα συνδεδεμένο οικοσύστημα Galaxy

Με τη νέα σειρά smartphones Samsung Galaxy FE, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του συνδεδεμένου οικοσυστήματος Galaxy. Η παραγωγικότητα γίνεται με τη λειτουργία Multi Controlxv, επιτρέπει εύκολα τη μεταφορά περιεχομένου μεταξύ συμβατών συσκευών Galaxy, κάνοντας απλώς Copy – Paste ή Drag – Drop μεταξύ smartphone και tablet. Και για τις πιο δημιουργικές ώρες της ημέρας, η μεταφορά αρχείων εικόνων ή βίντεο από το smartphone στο tablet πραγματοποιείται πανεύκολα με τη λειτουργία Quick Share, για ευκολότερη επεξεργασία.

Όταν έρχεται η ώρα για καθηλωτική ψυχαγωγία, τα Galaxy Buds FE είναι οι τέλειοι σύντροφοι. Το Auto Switch εναλλάσσει έξυπνα τον ήχο μεταξύ του συμβατού smartphone, tablet, ακόμα και smartwatch και συμβατής τηλεόρασης, ανάλογα με την ανάγκη χρήσης, χωρίς να απαιτούνται χειροκίνητες ρυθμίσειςxvi. Επίσης, το SmartThings Find βοηθά στον εντοπισμό των Buds που έχουν χαθεί και στην ενεργοποίηση συναγερμού σε περίπτωση απώλειαςxvii.

Οι σειρές Galaxy S23 FE και Galaxy Tab S9 FE υποστηρίζονται από την προστασία Samsung Knox, που σημαίνει ότι οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών παραμένουν ιδιωτικές.

Οι νέες σειρές Galaxy S23 FE και Galaxy Tab S9 FE είναι σχεδιασμένες για να λάβουν τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Keywords
Αναζητήσεις
i-samsung-lansarei-ta-galaxy-s23-fe-tab-s9-fe-kai-buds-fe.htm
Τυχαία Θέματα