Η Philips Domestic Appliances μετονομάζεται σε Versuni

13:31 20/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Philips Domestic Appliances ανακοινώνει την αλλαγή της εταιρικής της επωνυμίας σε Versuni. Η νέα ονομασία είναι το επόμενο βήμα μετά την ανεξαρτητοποίηση της εταιρείας τον Σεπτέμβριο του 2021. Αν και η οπτική ταυτότητα της εταιρείας αλλάζει, η αποστολή της να βελτιώνει τη ζωή στο σπίτι καθημερινά, παραμένει σταθερή.

Έχοντας την άδεια της Royal Philips, η εταιρεία θα συνεχίσει να

χρησιμοποιεί το καταναλωτικό εμπορικό σήμα της Philips, καθώς και τα εμπορικά σήματα Saeco, Gaggia και Philips Walita στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν προϊόντα των άλλων εμπορικών σημάτων της: Preethi, L’OR Barista και Senseo.

«Η Versuni ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο μετά το πέρασμα της σε αυτόνομη εταιρεία» δήλωσε ο Henk Siebren de Jong, CEO της Versuni. «Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε καινοτομίες που κάνουν τη ζωή στο σπίτι καλύτερη, ευκολότερη και πιο υγιή. Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας ως Versuni, επεκτείνοντας την ηγετική μας θέση στην αγορά και εξερευνώντας νέες ευκαιρίες, αισθανόμαστε προνομιούχοι που βοηθάμε τους καταναλωτές να δημιουργήσουν τα ιδανικά σπίτια για εκείνους».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα