Η Eurotel Hospitality επενδύει στην ανάπτυξη νέας εφαρμογής e-Ιnvoicing

19:09 6/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Eurotel Hospitality, μέλος του ομίλου εταιρειών Eurotel, ηγέτιδα εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στο χώρο της φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την ανάπτυξη της νέας εφαρμογής e-Invoicing. 

Σκοπός ανάπτυξης της νέας αυτής εφαρμογής, είναι η  διασύνδεση των ήδη υπαρχόντων εφαρμογών της Eurotel: Opera,

Fidelio , Symphony και Aphrodite για την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης «Υπηρεσιών παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης» στο δίκτυο πελατών του ομίλου Eurotel.

Η εγκατάσταση της νέας εφαρμογής e- Invoicing, εξασφαλίζει την αυτοματοποιημένη αποστολή των παραστατικών στο my-DATA, στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ κατά την έκδοσή τους και στη συνέχεια την αρχειοθέτηση αυτών στο cloud. Με βάση τον τρόπο αποστολής των παραστατικών στο my-DATA ο πελάτης εξασφαλίζει επιπλέον φορολογικές ελαφρύνσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών. 

Η πρώτη εγκατάσταση της εφαρμογής e-Invoicing ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε γνωστό resort ξενοδοχείων της περιφέρειας, ενώ οι εγκαταστάσεις συνεχίζονται και σε άλλους πελάτες ανάμεσα στους οποίους το ξενοδοχείο Amira Luxury Resort & Spa καθώς και η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Carpo στην Αθήνα.

«Η Eurotel Ηospitality με συνέπεια στην αποστολή της, υλοποιεί καινοτόμες λύσεις, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Μέσω ψηφιοποιημένων λύσεων και εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων που προσφέρει το cloud, επιφυλάσσεται να ανακοινώσει σύντομα νέα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στον τομέα της φιλοξενίας», δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής της Eurotel Hospitality, Μανόλης Παπαδάκης. 

Σημειώνεται ότι η Eurotel Hospitality, με κάθε εγκατάσταση της νέας εφαρμογής e-Invoicing προσφέρει δωρεάν 24ωρη υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του

Σχετικά με την Eurotel

Ο Όμιλος Εταιρειών EUROTEL αποτελεί κορυφαίο ελληνικό όμιλο εταιρειών πληροφορικής και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και του wellness, προσφέροντας λύσεις τεχνολογίας αιχμής, ως προς την υποδομή, τη διαχείριση και την ασφάλεια των ξενοδοχειακών και επισιτιστικών μονάδων. Με παρουσία στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, παρέχει και υποστηρίζει, για περισσότερα από 30 χρόνια, τεχνολογικές λύσεις για επιχειρήσεις από τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δυναμικότητα τους.

Ο όμιλος EUROTEL θέλοντας να παρέχει προηγμένες λύσεις και στον τομέα του IT Infrastructure (δίκτυα, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, συμβόλαια συντήρησης, κ.α.), δημιούργησε πρόσφατα την εταιρεία LeaderIT, για μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της ξενοδοχειακής αγοράς και όχι μόνο.

Στον τομέα της μηχανογράφησης έχει εξασφαλίσει την εκπροσώπηση των προϊόντων της Oracle Hospitality (πρώην Micros–Fidelio) ως Oracle Gold Certified Partner.

Στον τομέα της ασφάλειας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των προϊόντων της εταιρείας Assa Abloy Global Solutions (πρώην Vingcard – Elsafe) παγκόσμιου ηγέτη στην τεχνολογία ασφάλειας ξενοδοχείων για σχεδόν 40 χρόνια.

Στον τομέα των υποδομών και παροχής λύσεων ΙΤ, παρέχει κορυφαίες λύσεις δικτύωσης επόμενης γενιάς για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, έχοντας προχωρήσει στο ισχυρό business partnership με την Hewlett Packard και την εταιρεία Aruba (μέλος του Hewlett Packard Enterprise), με τις οποίες έχει χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο, μεταξύ των οποίων: WestinResorts – Marriott, W Hotels – Marriott, TheLuxuryCollection – Marriott, Sheraton – Marriott, FourSeasons, Sofitel- Accor, MGallery-Accor, BanyanTree– Accor, Intercontinental Resorts – IHG, Hilton Hotel& Resorts- Hilton, RadissonBlu, One&OnlyResort- Kerzner, AmanResorts. τηλεφωνικού της κέντρου.

Keywords
Αναζητήσεις
i-eurotel-hospitality-ependyei-stin-anaptyxi-neas-efarmogis-e-invoicing.htm
Τυχαία Θέματα