Το υπουργείο Ναυτιλίας διέταξε ΕΔΕ για την τραγωδία στο «Blue Horizon»

15:45 6/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά τις δηλώσεις του για τη δολοφονία του 36χρονου στο Λιμάνι του Πειραιά, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ως προς τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός, σχετικά με τη δολοφονία στο λιμάνι του Πειραιά:

«Εγώ

θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους να φέρουν πίσω ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

Διέταξα τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ως προς τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού.

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) September 6, 2023

.

Νωρίτερα ο κ.Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά είχε παραδεχτεί, «Νοιώθω σοκ, φρίκη και θλίψη. Η συμπεριφορά των τεσσάρων μελών του πληρώματος του πλοίου, που κρατούνται, είναι ποινικά και ηθικά καταδικαστέα. Αποτελεί χυδαία προσβολή προς όλους τους ναυτικούς της ελληνικής ακτοπλοΐας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αδίκημα είναι ανθρωποκτονία» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Keywords
Αναζητήσεις
to-ypourgeio-naftilias-dietaxe-ede-gia-tin-tragodia-sto-blue-horizon.htm
Τυχαία Θέματα