Η Body Shop προχωρά σε 300 απολύσεις – Κλείνει άμεσα 7 καταστήματα

19:41 20/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η εταιρία Body Shop προχωρά στην απόλυση 300 υπαλλήλων στα κεντρικά της γραφεία στη Βρετανία και κλείνει άμεσα τουλάχιστον 7 καταστήματα στη Βρετανία. Αναμένεται να κλείσει αρκετά ακόμα από τα συνολικά 198 καταστήματα που διαθέτει εκεί. Η αλυσίδα, η οποία απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους στη Βρετανία, μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα σε καθεστώς διαχείρισης, λιγότερο από δυο μήνες αφότου εξαγοράστηκε από τη γερμανική εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Aurelius.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times,

οι διαχειριστές ανακοίνωσαν σήμερα στους εργαζόμενους ότι επτά καταστήματα της αλυσίδας Body Shop κλείνουν άμεσα, προσθέτοντας πως θα μπει λουκέτα και σε άλλα καταστήματα στην πορεία. Παράλληλα, ο αριθμός των εργαζομένων στα γραφεία της σε Λονδίνο και Λιτλχάμπτον στο Δυτικό Σάσεξ θα μειωθεί κατά 40%.

Τα επτά καταστήματα που κλείνουν σήμερα είναι τα εξής: Surrey Quays (Λονδίνο), Oxford Street κοντά στην Bond Street (Λονδίνο), Canary Wharf (Λονδίνο), Cheapside (Λονδίνο), Nuneaton (Warwickshire), Ashford Town Centre (Kent) και Bristol Queens Road.

Ο γερμανικός βραχίονας της Body Shop, ο οποίος έχει περίπου 60 καταστήματα, μπήκε σε καθεστώς χρεοκοπίας την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στο Βέλγιο, όπου λειτουργούν 16 καταστήματα είπαν στους εργαζόμενους ότι επίσης οδεύει προς χρεοκοπία

Keywords
Αναζητήσεις
i-body-shop-prochora-se-300-apolyseis--kleinei-amesa-7-katastimata.htm
Τυχαία Θέματα