Φέτος το Πάσχα είναι “eggύηση” στα Public

13:28 15/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Τα Public ξέρουν ότι διανύεις τη φάση «Ό,τι θέλει το βαφτιστήρι», γι’ αυτό διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων, λαμπάδων, παιχνιδιών και βιβλίων που αναζητά κάθε νονά και νονός, για να μπορέσεις και φέτος να διαλέξεις τα καλύτερα δώρα που “eggυημένα” θα ξετρελάνουν το βαφτιστήρι.

Και αυτό το Πάσχα, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων που ολοένα και εμπλουτίζεται, μπορείς να επιλέξεις και να χαρίσεις το ιδανικό

δώρο που ταιριάζει στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός από λαμπάδες και παιχνίδια, στα Public βρίσκεις ακόμη περισσότερα ετοιμοπαράδοτα είδη τεχνολογίας όπως smartphones, laptops & tablets και τηλεοράσεις smart TV και αξεσουάρ ήχου, είδη σπιτιού και διακόσμησης, τα οποία σε περιμένουν για να τα γνωρίσεις και να κάνεις δικό σου αυτό που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Ταυτόχρονα, στα φυσικά καταστήματα και το Public.gr μπορείς να εξερευνήσεις χιλιάδες ιδέες για δώρα, όπου μπορείς να επιλέξεις αυτά που προτιμάς και να παραλάβεις άμεσα στο κατάστημα Public που θα υποδείξεις, ακόμη και εντός 60’ από την παραγγελία σου μέσω της υπηρεσίας “Express Pick Up”.

Και επειδή η διαδικασία αναζήτησης των πιο δημιουργικών δώρων είναι αρκετά απαιτητική, τα Public φροντίζουν για όλους. Έτσι προσφέρουν πολλές επιλογές ευέλικτων πληρωμών Άτοκα έως 36 δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα για αγορές στα φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα “Public + home”, καθώς και στο Public.gr.

Και για Πασχαλινά δώρα, τα Public είναι “eggυημένα” ο απόλυτος προορισμός αγορών για όλη την οικογένεια και το σπίτι!

Keywords
Αναζητήσεις
fetos-to-pascha-einai-eggyisi-sta-public.htm
Τυχαία Θέματα