Εθνική Τράπεζα: Λανσάρει τη «χρυσή» κάρτα που θα αναβαθμίσει κάθε σας στιγμή

Κάθε καταναλωτής έχει διαφορετικές ανάγκες, και προτιμήσεις. Κοινή όμως επιθυμία όλων είναι η μεγαλύτερη ευελιξία στις καθημερινές συναλλαγές και η επιβράβευση σε κάθε αγορά. Η Εθνική Τράπεζα απαντά στις ανάγκες μας με τρεις νέες πιστωτικές κάρτες, την Silver, την Gold και την Black, τρεις καινοτόμες κάρτες που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη προϊοντική πρόταση, επιβραβεύοντας τους καταναλωτές και απαντώντας στις

καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες τους.

Η πιστωτική κάρτα Gold της Εθνικής Τράπεζας, δεν αποτελεί απλά μια ακόμη πιστωτική κάρτα, αλλά το αναβαθμισμένο εκείνο πακέτο που δίνει αξία στις συναλλαγές, προσφέροντας ταυτόχρονα εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στον κάτοχό της. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των 7.000 ευρώ τον χρόνο στη συνέχεια. Για ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση, η πιστωτική κάρτα Gold βρίσκεται δίπλα στο κάτοχό της για να κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge. Για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων.

Τα προνόμια όμως της πιστωτικής κάρτας Gold δεν σταματούν εδώ. Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας από το Internet και Mobile Banking της Τράπεζας από όπου και αν βρίσκεται ο κάτοχός της, η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε στιγμή.

Επιπλέον, πραγματοποιώντας συναλλαγές με την πιστωτική κάρτα Gold, ο καθένας μας μπορεί να συμμετάσχει σε κληρώσεις και να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα παρακολουθήσουν αγώνες UEFA Champions League, θα ζήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.
Αποκτήστε τώρα την πιστωτική κάρτα Gold, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Ανακάλυψε περισσότερα για την πιστωτική κάρτα Gold αλλά και τις πιστωτικές κάρτες Silver και Black στο site της Εθνικής Τράπεζας εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα