Επιστολή ποδοσφαιρικού παράγοντα στον Άρειο Πάγο για στοιχηματισμό πέντε προέδρων σε ματς των ομάδων τους

15:25 12/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ακόμα μια έρευνα ανοίγει στην Ελλάδα -για παράνομο στοιχηματισμό σε αγώνες ποδοσφαίρων των ομάδων τους και παράνομο πλουτισμό- μέσα από ένα ντοκουμέντο που προστέθηκε στη δικαστική έρευνα για το διεθνές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού. 

Η “Δίκη” αποκάλυψε την ύπαρξη επώνυμης επιστολής που εστάλη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της SL1 στοιχημάτιζαν σε στημένα ματς των ομάδων τους! 

Ο συντάκτης είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας και αναφέρεται στην προηγούμενη

σεζόν και στο πρωτάθλημα της Super League 1. Σύμφωνα με τον συντάκτη της επιστολή, δύο από τους προέδρους στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα. Μάλιστα έπαιξαν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου που είχε πολλά γκολ (πιθανώς Over ημίχρονο). Κοιτάζοντας όλα τα αποτελέσματα πριν γράψουμε αυτές τις γραμμές, να πούμε πως είναι πολύ συγκεκριμένες οι ομάδες που έβαλαν 3-4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ένας τρίτος πρόεδρος και ιδιοκτήτης ΠΑΕ πόνταρε δύο φορές (επιτυχώς!) στην ήττα της ομάδας του. 

Άλλοι δύο στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων. 

Η επιστολή θα συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας.  Μάλιστα θα υπάρξει ταυτοποίηση με τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα στοιχεία από τα κατασχεμένα κινητά και ψηφιακά μέσα. 

Χωρίς να κάνουμε τους ντετέκτιβ, εφόσον η επιστολή αναφέρει πραγματικά γεγονότα, κάποιοι παράγοντες μάλλον είναι ήδη σε λίστα υπόπτων. Όμως επειδή η φαντασία και η δημοσιογραφία δεν πάνε μαζί, θα σας αφήσουμε με ένα ηχητικό του Bwin Σπορ ΦΜ, με τον Νομικό Σύμβουλο της FIFA Γρ.Ιωαννίδη και τον Κυριάκο Θωμαΐδη που έβγαλε την αποκλειστική είδηση.

Keywords
Αναζητήσεις
epistoli-podosfairikou-paragonta-ston-areio-pago-gia-stoichimatismo-pente-proedron-se-mats-ton-omadon-tous.htm
Τυχαία Θέματα