ΔΑΑ: Υποδέχεται Ινδούς αντιπροσώπους του χώρου του τουρισμού

Διοργανώθηκε η συνάντηση Ινδών αντιπροσώπων του τουρισμού, με σκοπό την προώθηση της Αθήνας στην ινδική αγορά και την ενίσχυση των σχέσεων τουριστικών φορέων και οργανισμών των δυο πλευρών. Ο βασικός πυλώνας – η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δυο χωρών.

Χάρη στην υποστήριξη της Gulf Air, (ενδεικτικά, η εταιρεία συνδέει την Αθήνα

με το Μπαχρέιν με 10 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα), ο «δρόμος» για την εξοικείωση των Ινδών αντιπροσώπων διοργανώθηκε σε συνεργασία  με το “This is Athens – Convention & Visitors Bureau”. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα περιελάμβανε τέσσερα μέλη του ινδικού τουριστικού τύπου και άλλους δέκα κορυφαίους πράκτορες ταξιδιών που ειδικεύονται στην ινδική αγορά FIT τουρισμού και ειδικότερα στον πολυτελή τουρισμό, MICE, στον τουρισμό αναψυχής και στις γαμήλιες εκδηλώσεις. 

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, του  Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η ενέργεια αυτή ειναι καρπός της εξαιρετικής συνεργασίας μας με το This is Athens – ACVB και η υλοποίησή  της δεν θα ήταν εφικτή δίχως την γενναιόδωρη και ουσιαστική  συνδρομή  ενός πολύτιμου αεροπορικού συνεργάτη μας, της Gulf Air, την οποία και ευχαριστούμε θερμά .

Η ενίσχυση των σχέσεων με την Ινδική αγορά αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την Αθήνα και το αεροδρόμιό μας, καθώς φέτος η επιβατική κίνηση καταγράφει υψηλά νούμερα στο σύνολο των  κυριότερων διεθνών γεωγραφικών αγορών μας.

Με κοινούς στόχους και διευρυμένο πνεύμα της συνεργασίας για το τουριστικό μέλλον του προορισμού μας, συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας στην ινδική αγορά ώστε να φέρουμε το συντομότερο πιο κοντά τους δύο προορισμούς μας!».

Keywords
Αναζητήσεις
daa-ypodechetai-indous-antiprosopous-tou-chorou-tou-tourismou.htm
Τυχαία Θέματα