Χ. Θεοχάρης: Επίσκεψη στην Πάτρα στο πλαίσιο περιοδειών του

10:51 8/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, θα μεταβεί στην Πάτρα την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων και διά ζώσης συνεργασία με τοπικούς οικονομικούς φορείς.

Συγκεκριμένα, ο Χ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί στις 11:30 π.μ. τη ΔΟΥ Πάτρας. Κατόπιν, στις 12:30 μ.μ. ο θα έχει συνάντηση εργασίας

με εκπροσώπους φορέων, καθώς και με το διοικητικό συμβούλιο και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πάτρας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Πάτρας (πλατεία Γεωργίου Α 25). Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Η επίσκεψη του υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο τελωνείο της πόλης, στις 14:30 το μεσημέρι (Δυμαίων 16).

Η Πάτρα είναι ο δεύτερος σταθμός στο πλαίσιο περιοδειών που έχει ξεκινήσει ο Χ. Θεοχάρης σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να έχει άμεσο διάλογο και επικοινωνία με φορείς, εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες του υπουργείου αλλά και πολίτες.

Keywords
Αναζητήσεις
ch-theocharis-episkepsi-stin-patra-sto-plaisio-periodeion-tou.htm
Τυχαία Θέματα