(Αποφασιστικό) Βήμα διείσδυσης της PeopleCert στην Ινδία!

15:59 5/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Σε μια κίνηση που από τη μια πλευρά καταδεικνύει στην πράξη τον έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα της και από την άλλη ενισχύει έτι περαιτέρω τους (επιχειρηματικούς) δεσμούς της Ελλάδος με την Ινδία, η PeopleCert εξαγόρασε την Ινδική DP Cube Learning, έναν πάροχο εκπαιδευτικών υπηρεσιών, που εξειδικεύεται στον τομέα της αγγλικής γλώσσας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία εκτιμάται πως θα συνεισφέρει σε όρους ταλέντου και υψηλής τεχνογνωσίας, στον απώτερο στόχο της PeopleCert να ενισχύσει το αποτύπωμά του στην Ασία, στηρίζοντας ταυτόσημα και την τοπική οικονομία.

Μέσω της συγκεκριμένης κίνησης, η ελληνική εταιρεία που αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο της πιστοποίησης, ενισχύει καταλυτικά την παρουσία της στην αγορά πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας και το σήμα της LanguageCert στην Ασιατική ήπειρο.

Αποκτώντας την DP Cube Learning, η PeopleCert επιτυγχάνει την επέκταση της εμβέλειας του brand name “LanguageCert” τόσο στην πολυπληθέστερη -πλέον- χώρα του κόσμου, λειτουργώντας ως εφαλτήριο διείσδυσης και στις υπόλοιπες χώρες της Ασίας.

Μάλιστα, ο Βύρων Νικολαϊδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert, δεν έχει κρύψει την φιλοδοξία του μέσω των offerings της PeopleCert να διασφαλίσει την ενδυνάμωση εργαζομένων, στελεχών και εν γένει οργανισμών προκειμένου στη συνέχεια να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Ινδία δεν θα μπορούσε να λείπει από την στρατηγική προσέγγιση της PeopleCert για την σταδιακή διείσδυση σε κατά το δυνατόν περισσότερες χώρες διεθνώς, ενώ ταυτόχρονα καθίσταται ως βάση για τους επόμενους σχεδιασμούς και βήματα προς την αχανή ήπειρο.

Κάτι, που θα διευκολυνθεί σημαντικά και από τα εγκαίνια λειτουργίας των γραφείων της PeopleCert στη Noida, προάστιο της πρωτεύουσας της Ινδίας, Νέο Δελχί.

Πάντοτε, έχοντας ως αιχμή του δόρατος καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, μοναδικής αποτελεσματικότητας, αυξημένου βαθμού ευφυϊας και αδιαμφισβήτητης ασφάλειας.

Σημειώνεται πως η PeopleCert, σήμερα, θεωρείται ως ο παγκόσμιος leader στον κλάδο της πιστοποίησης, έχοντας αναπτύξει και διαθέτοντας ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων παγκόσμιων πλαισίων βέλτιστων πρακτικών και πιστοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ITIL, PRINCE2, DevOps Institute και LanguageCert, της επωνυμίας πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας. Το τελευταίο αποτελεί μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση, αποδεκτή από περισσότερα από 2.500 ακαδημαϊκά ιδρύματα και από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για αιτήσεις βίζας στην εν λόγω χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα