SANITAS & ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού

Στο Άλσος Βεϊκου πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού από το SANITAS του Ομίλου Σαράντη και την ΑΒ Βασιλόπουλος, με την ουσιαστική συμβολή του Πανελλήνιου Εθελοντικού Κινήματος Save your Hood.

Συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εθελοντές από τις δύο εταιρείες. Διατέθηκαν σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας SANITAS FLEX&STRONG από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και ο υπόλοιπος εξοπλισμός και οι εθελοντές ξεκίνησαν την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Με

σύνθημα «Όλα μπορούν να γίνουν Καλύτερα» όπου αποτελεί και τη δέσμευση της μάρκας, οι εθελοντές καθάρισαν όλη την έκταση του πάρκου, απομακρύνοντας περίπου 6.900 λίτρα απορριμμάτων, εκ των οποίων τα 2.200 λίτρα οδηγήθηκαν προς την ανακύκλωση, ενώ 4.700 λίτρα από αυτά οδηγήθηκαν στον πράσινο κάδο.

To SANITAS με σεβασμό στο περιβάλλον υιοθετεί και εφαρμόζει πράσινες πρακτικές μειώνοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Μετά το πέρας του εθελοντικού καθαρισμού μοιράστηκαν σε όλους τους εθελοντές χυμοί και νερά ΑΒ εκφράζοντας την εκτίμησή του.

Επίσης, στο χώρο βρισκόταν σταθμευμένο το πρώτο παγκοσμίως Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης AB» μια συνεργασία καινοτομίας της ΑΒ Βασιλόπουλος με την ΤΕΧΑΝ, την εταιρία-ηγέτη στον τομέα της κατασκευής και λειτουργίας αυτόματων υψηλής τεχνολογίας μηχανημάτων ανακύκλωσης, όπου άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό,  για να κάνει την ανακύκλωση πράξη.

Keywords
Αναζητήσεις
sanitas--av-vasilopoulos-koini-ethelontiki-drasi-katharismou.htm
Τυχαία Θέματα