Provocateur: Καμία συνεργασία με Βελόπουλο, το «όνειρο» του Μουντιάλ στην Ελλάδα και το «μπαϊράκι» της Καϊλή

06:35 21/9/2022 - Πηγή: Emea.gr
Καμία συνεργασία με Βελόπουλο επισημαίνουν στελέχη της ΝΔ

Τέλος στα σενάρια συνεργασίας της ΝΔ με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου βάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και δηλώσεις από στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, που τόνιζαν ότι είναι «ανοικτό» το ενδεχόμενο συνεργασίας της κυβερνώσας παράταξης με το κόμμα του Βελόπουλου.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα, επικαλούμενα αποκλειστικές πληροφορίες, σημείωναν ότι στην ΝΔ σκέπτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βελόπουλο,

μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και το «κάψιμο» πιθανής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Στα εν λόγω σενάρια έβαλαν τέλος τα τελευταία 24ωρα με αλλεπάλληλες δηλώσεις τους κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, ενώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε πρόσφατες συνεντεύξεις του απέκλεισε την συνεργασία με την Ελληνική Λύση.

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκαν και οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου». 

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές και όχι ανούσιες συνεργασίες προκειμένου να αποκτήσει μια «εύθραυστη» πλειοψηφία.

Το «όνειρο» του Μουντιάλ στην Ελλάδα

Ένα παιδικό όνειρο για εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους στη χώρα μας τείνει να γίνει πραγματικότητα.

Όπως έγινε γνωστό η Ελλάδα, μαζί με την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το Μουντιάλ του 2030. 

Η αλήθεια είναι ότι όταν κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία οι περισσότεροι χαμογελούσαν πονηρά, θεωρώντας πως πρόκειται για «fake news».

Όταν όμως έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας για να καθοριστεί μια κοινή πορεία για την  διεκδίκηση του Μουντιάλ τα πονηρά χαμόγελα «κόπηκαν» άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR.

Keywords
Τυχαία Θέματα