Noval Property: Παρουσιάζει την πρώτη έκθεση TFCD

Η πρώτη έκθεση της Noval Property την οποία παρουσιάζει, έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Task Force on Climate-Related Financial Disclosures (TCFD).

Η έκθεση αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη συνεχή δέσμευσή μας για διαφάνεια, υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές και περιβαλλοντική διαχείριση.

Η μελέτη TCFD αναφέρεται σε ζητήματα, όπως:

–Αξιολόγηση Κινδύνων: Διαδικασίες για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διαχείριση των κινδύνων που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή.

–Ευκαιρίες: Εντοπισμό των επιχειρηματικών

ευκαιριών που προκύπτουν από τη μετάβαση σε ένα πιο βιώσιμο, βιοκλιματικό κτηριακό απόθεμα, παρουσιάζοντας τη δέσμευσή μας σε βιώσιμες πρακτικές.

–Εταιρική Διακυβέρνηση: Επισκόπηση των διαδικασιών οι οποίες έχουν θεσπιστεί για τη διαχείριση ζητημάτων που σχετίζονται με το κλίμα.

Η Task Force on Climate-Related Financial Disclosures προσφέρει επισκόπηση της προσέγγισης τη  Noval Property στη διαχείριση των κινδύνων και ευκαιριών από την κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με τις βέλτιστες παγκόσμιες πρακτικές.

Παράλληλα, παρουσιάζει τη στρατηγική της εταιρείας και τις πρωτοβουλίες που εφαρμόζει αναφορικά με τη διαχείριση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. 

Keywords
Αναζητήσεις
noval-property-parousiazei-tin-proti-ekthesi-tfcd.htm
Τυχαία Θέματα