Entersoft: Ηγέτιδα στο λογισμικό για επιχειρήσεις

14:51 2/11/2022 - Πηγή: Emea.gr

Η Entersoft, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ηγετική της θέση στο λογισμικό για επιχειρήσεις που έχουν αυξημένες απαιτήσεις, απέσπασε τέσσερα σημαντικά βραβεία και την κορυφαία τιμητική διάκριση Industry Provider of the Year κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2022. Οι λύσεις της αφορούν τόσο μεγάλες μονάδες παραγωγής όσο και μικρότερες δυναμικές επιχειρήσεις της Βιομηχανίας και της Μεταποίησης. Από τις εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε λειτουργία βραβεύτηκαν επιπλέον και

οι παρακάτω:

• Χρυσή διάκριση στην κατηγορία «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών» για τη συνδυαστική λύση Entersoft ERP, WMS/MES, CRM/Mobile SFA, Service και Παραγωγή που υλοποιήθηκε στη ROLCO με τη συνεργασία του πιστοποιημένου Entersoft partner «Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής».
• Αργυρή διάκριση στην κατηγορία «Παραγωγικότητα και Απόδοση» για το έργο που υλοποιήθηκε στην Grantex και αφορά την αναβάθμιση της Παραγωγικής διαδικασίας και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με τον έλεγχο της ιχνηλασιμότητας και τη σύνθετη διαδικασία Δρομολόγησης παραγγελιών μέσα από την εφαρμογή των λύσεων Entersoft ERP, Entersoft WMS και Κυκλώματος Παραγωγής.
• Αργυρή διάκριση στην κατηγορία «Επιτυχημένη Συνεργασία με Πελάτες/Προμηθευτές» για την εφαρμογή του προηγμένου κυκλώματος Entersoft Business Suite/Παραγωγή στην ΒΙΟΜΑΛ που αξιοποιήθηκε για την βελτίωση της Παραγωγής και την αποδοτικότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα, αναβαθμίζοντας τις συνεργασίες της.
• Xάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Αποτελεσματικά Logistics» για την καινοτόμα εμπορική προσέγγιση της ΣΟΥΡΩΤΗ μέσα από την υλοποίηση των λύσεων Entersoft ERP, Mobile SFA, e-Distributors Channel Management και MRP.

Σύμφωνα με τον Δ/ντα Σύμβουλο της Entersoft Αντώνη Κοτζαμανίδη:

«H αναγνώριση της σημαντικής συμβολής της Entersoft στις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού της Ελληνικής Βιομηχανίας μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, καθώς τα τελευταία χρόνια προχωρήσαμε σε ισχυρές επενδύσεις σε λογισμικά και ανθρώπινο δυναμικό για την υλοποίηση απαιτητικών έργων που αποδίδουν καρπούς, με υποδειγματικές εγκαταστάσεις στη βιομηχανία και τη μεταποίηση, κάποιες από τις οποίες διακρίθηκαν σήμερα. Συνεχίζουμε τη σταθερή πορεία ανάπτυξής μας μέσα από την καινοτομία και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε και κυρίως να παραδίδουμε με αξιοπιστία ολοκληρωμένες λύσεις στην ελληνική αγορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα