Business Voice Week: To καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

08:26 25/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Όμιλος ΟΤΕ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του με την ίδρυση του Νέου Μουσείου στο κέντρο της Αθήνας.  Αυτό το πρωτοποριακό project, πέρα από την διαφύλαξη της πλούσιας κληρονομιάς του Ομίλου, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ζωντανό κέντρο τεχνολογίας, καινοτομίας και πολιτισμού, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Διαβάστε εδώ το Business

Voice Week 

Γέφυρα Ψηφιακής Επικοινωνίας
Φανταστείτε ένα δίκτυο αυτοκινητοδρόμων που διασχίζει τη Μεσόγειο, όχι όμως για οχήματα, αλλά για ψηφιακά δεδομένα. Αυτό ακριβώς είναι το καλωδιακό σύστημα BlueMed, που φέρνει επανάσταση στην ψηφιακή συνδεσιμότητα της περιοχής.

Διαβάστε εδώ το Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Διοξείδιο του άνθρακα και κλιματική αλλαγή – Ένας ανησυχητικός σύνδεσμος

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την ενεργειακή της απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, με την έγκριση ενός σημαντικού πακέτου μέτρων για την αγορά φυσικού αερίου και υδρογόνου.

Το πακέτο αυτό, που περιλαμβάνει κανονισμό και οδηγία, θέτει νέους κανόνες για την εσωτερική αγορά ενέργειας, δίνοντας έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το υδρογόνο, χαράσσοντας έτσι μια πιο πράσινη ενεργειακή πορεία για την Ένωση.

Διαβάστε εδώ το Business Voice Week

Συνέντευξη: THIROS
Ο μποέμ καλλιτέχνης που έχτισε την αυτοκρατορία με τις γυναικείες τσάντες.

Τον Thiro τον «φοράς». Σαν τσάντα, σαν όνομα, σαν φίρμα, σαν άνθρωπο. Γιατί το πρόσωπο πίσω από το brand είναι η πολυσχιδής προσωπικότητα ενός αυτοδημιούργητου άνδρα που βρίσκεται στην κορυφή ακόμη κι όταν στον δρόμο του εμφανίζονται γκρεμοί.

Διαβάστε εδώ το Business Voice Week

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο της ακρίβειας

Σε ένα σεμινάριο για τα My Data που παρευρίσκονταν και πολλοί λογιστές που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού, ο εισηγητής της ΑΑΔΕ ανακοίνωσε ότι τα My Data δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την μέθοδο Μain Courante για την ενημέρωση των λογιστικών βιβλίων, οπότε «με τα My Data, ξεχνάτε την Main Courante»

Διαβάστε εδώ το Business Voice Week

Keywords
Αναζητήσεις
business-voice-week-to-kathieromeno-evdomadiaio-rantevou-6.htm
Τυχαία Θέματα