Avant Mar: Η «καρδιά» της πολυτέλειας χτυπά φέτος στο νησί της Πάρου

13:00 4/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Οι προβλέψεις για την πορεία του τουρισμού φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, ενώ ξενοδοχεία και Airbnb σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν προλαβαίνουν τις κρατήσεις για διαμονή από επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Η «καρδιά» των διακοπών, ωστόσο, χτυπάει και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, με τα γαλαζοπράσινα νερά και τη μοναδική αρχιτεκτονική. Εφέτος, ένας παραπάνω λόγος για να επισκεφτεί κανείς τα Κυκλαδονήσια και συγκεκριμένα την Πάρο, είναι το πολυτελές ξενοδοχείο «Αvant Mar» και οι πεντάστερες εμπειρίες

που υπόσχεται.

Λίγα λόγια για το «Αvant Mar»

Το νέο ξενοδοχείο της Grivalia Hospitality, ανοίγει για πρώτη φορά τις πολυτελείς πόρτες του το καλοκαίρι του 2023 και υποδέχεται το γνωστό σε όλους ιαπωνικό εστιατόριο «Matsuhisa», στολίδι των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας και φυσικά με γεύσεις υπογεγραμμένες από τον πολυβραβευμένο σεφ Nobu.

Εκτός όμως από τις γαστρονομικές εκπλήξεις, το εντυπωσιακό ξενοδοχείο επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στους επισκέπτες του, τόσο λόγω των ξεχωριστών παροχών του, όσο και λόγω της μοναδικής στον κόσμο τοποθεσίας του, σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα. Είναι χτισμένο σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων και διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα και, φυσικά, η υπερπολυτελής σουίτα «The Avant Mar Premium Sea View Suite», που ξεχωρίζει για την αισθητική και την εμπειρία φιλοξενίας της.

Μεταξύ των υπηρεσιών που καθιστούν το «Avant Mar» την αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού, είναι η μπουτίκ που περιλαμβάνει, το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο, οι χώροι χαλάρωσης, καθώς και το υπαίθριο θέατρο που θα συμβάλει στην ευεξία του νου και του σώματος. Για όσους δεν προτιμούν το μπάνιο στην μοναδικής αισθητικής πισίνα και επιλέγουν το θαλασσινό νερό, μπροστά ακριβώς από το ξενοδοχείο βρίσκεται η αμμώδης παραλία Πιπέρι, με τα γαλαζοπράσινα νερά και το ήσυχο περιβάλλον. 

Το «Avant Mar» πρόκειται να ικανοποιήσει τις επιθυμίες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη, καθώς συνδυάζει πολυτέλεια και καλαισθησία με πνευματική ηρεμία και κυκλαδίτικη φιλοξενία. Κομψό και με μοναδική ατμόσφαιρα, δεν αποτελεί ένα ακόμη πολυτελές ξενοδοχείο σε κάποιο ελληνικό νησί, αλλά μια εμπειρία για τον επισκέπτη που αναζητά μερικές ημέρες αναζωογόνησης μακριά από την μεγαλούπολη. Στο «Avant Mar» ο κοσμοπολιτισμός συναντά την εξαίρετη γαστρονομία και την απέριττη πολυτέλεια και όλα αυτά μαζί, συνθέτουν ένα αυθεντικό τοπίο που διαθέτει τα χρώματα και τις μυρωδιές του Αιγαίου. 

Μια εμπειρία πολυτελούς διαμονής που πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσετε!

Keywords
Αναζητήσεις
avant-mar-i-kardia-tis-polyteleias-chtypa-fetos-sto-nisi-tis-parou.htm
Τυχαία Θέματα