Τα πρώτα Google κινητά από την Motorola το 2013

Goodbyte

Η εξαγορά της Motorola Mobility από την Google ανακοινώθηκε πριν από σχεδόν έξι μήνες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα κοινό από τις δύο εταιρείες. Σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή Patrick Pichette, αυτό θα συμβεί σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά την εξαγορά της από την Google, η Motorola

θα είχε τον πρώτο λόγο στην κατασκευή των Nexus branded συσκευών. Παρ’ όλα αυτά, το Google Nexus 7 tablet κατασκευάστηκε από την Asus, ενώ η επόμενη γενιά κινητών θα έχει τη σφραγίδα τουλάχιστον 2-3 άλλων εταιρειών.

Πολλοί θα περίμεναν ότι κάτι δεν έχει πάει όπως είχε σχεδιαστεί στην όλη υπόθεση, αλλά όπως τόνισε ο Patrick Pichette όλα κινούνται βάση σχεδίου. Σύμφωνα με την πορεία που έχουν χαράξει, θα μπορούμε να δούμε απτά αποτελέσματα της συνεργασίας σε περίπου 6-12 μήνες, αφού μέχρι στιγμής το μόνο που γίνεται είναι αλλαγή στην οργανωτική δομή της Motorola.

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να δούμε ένα Google κινητό με την ποιότητα της Motorola και αν χρειάζεται ένας χρόνος για να βγει καλό το αποτέλεσμα, μπορούμε να περιμένουμε. Εξ άλλου υπάρχουν πολλοί άλλοι πειρασμοί εκεί έξω!

Το παρόν άρθρο Τα πρώτα Google κινητά από την Motorola το 2013 αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα