Πως να εκκινήσετε το Android κινητό σας σε Safe Mode

Goodbyte

Μία πολύ χρήσιμη λειτουργία των λειτουργικών συστημάτων είναι η λειτουργία τους ασφαλούς προφιλ ή αλλιώς και Safe Mode που είναι το Αγγλικό όνομά του, με το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια.

Το Safe Mode είναι μία λειτουργία-χαρακτηριστικό το οποίο έλειπε από το Android, αλλά με την έλευση του Android 4.1 Jelly κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του. Το Safe Mode

του Android δεν διαφέρει σε τίποτα από όλα τα άλλα safe mode, των οποίων η λειτουργία είναι η εκκίνηση του λειτουργικού χωρίς καμία εφαρμογή από τρίτους. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δείτε αν κάποια εφαρμογή προκαλεί αυξημένη κατανάλωση, ή κολλήματα στην συσκευή σας.

Για να επανεκκινήσει το κινητό σας σε ασφαλή λειτουργία υπάρχουν 2 τρόποι, αναλόγως το UI. Αν έχετε κάποια συσκευή Nexus, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα το πλήκτρο sleep/wake και να κρατήσετε πατημένη την επιλογή απενεργοποίηση. Τότε θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης της επανεκκίνησης σε safe mode. Εάν για οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν λειτουργήσει, μπορείτε να κάνετε ένα restart, και να κρατήσετε πατημένα και τα 2 πλήκτρα του ήχου.

Το παρόν άρθρο Πως να εκκινήσετε το Android κινητό σας σε Safe Mode αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Αναζητήσεις
πως βγαζω την ασφαλη λειτουργια σε samsung, ασφαλης λειτουργια lg mobile
Τυχαία Θέματα