Ο τυφώνας Sandi μετατρέπεται σε Frankenstorm! [video]

Goodbyte

Κάθε χρόνο στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών “σπάνε” τυφώνες, οι οποίοι βρίσκουν στην ευρύτερη περιοχή τα αναγκαία εφόδια για να σχηματιστούν.

Ένας τέτοιος τυφώνας έχει δημιουργηθεί αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, ονομάζεται Sandi και έχει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής ολόκληρη ουσιαστικά της ανατολική Αμερική.

Οι φόβοι για μια επερχόμενη καταστροφή εντείνονται εξαιτίας ενός πολύ ιδιαίτερου και σπάνιου φαινομένου που πρόκειται να συμβεί, όπως πιστεύουν οι ειδικοί.

Ο λόγος είναι η σύζευξη του Sandi με άλλες δύο

τροπικές καταιγίδες που βρίσκονται στην περιοχή και που, όπως λέγεται, είναι ικανές να τροφοδοτήσουν με τέτοιο τρόπο τον τυφώνα που να τον μετατρέψουν σε ένα καιρικό “τέρας”, ένα Frankenstein τυφώνα ή αλλιώς Frankenstorm.

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο όμοιο φαινόμενο που έχει καταγραφεί, τότε θα πρέπει να γυρίσουμε στο 1991, πάλι στην ίδια περιοχή, και να γνωρίσουμε την ονομαζόμενη “Perfect Storm”.

Όπως καταλαβαίνετε, ο τυφώνας αυτός κάθε άλλο παρά συνηθισμένος είναι, ενώ αναμφίβολα θα έχει την δύναμη να “σαρώσει” την όποια περιοχή επιλέξει (μάλλον την Βιρτζίνια).

Ελπίζουμε να έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα αναγκαία μέτρα ώστε οι καταστροφές να περιοριστούν μονάχα σε υλικές, καθώς οι μνήμες από το πέρασμα του Catrina και του Irine είναι νωπές ακόμα…

Το παρόν άρθρο Ο τυφώνας Sandi μετατρέπεται σε Frankenstorm! [video] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα