Δείτε τις ταχύτητες του 4G/LTE στην Ελλάδα σε βίντεο!

Goodbyte

Αυτή την εβδομάδα βρεθήκαμε στην παρουσίαση του 4G/LTE της Cosmote. Πρόκειται για την επόμενη γενιά τηλεπικοινωνιακών δικτύων που φτάνει σύντομα και στη χώρα μας και θα προσφέρει ασύρματες ταχύτητες μέχρι και 100 Mbps!

Η αλήθεια είναι το περιβάλλον ήταν εργαστηριακό, δηλαδή δεν υπήρχαν αρκετές συσκευές στο δίκτυο ώστε να το “ζορίσουν”, όμως όπως και να’ χει, αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση σύνδεσης 4G/LTE στην Ελλάδα

και έπρεπε να υπάρχει στο αρχείο μας. Οι ταχύτητες δεν ήταν σταθερές, αλλά σίγουρα ξεπερνούσαν τα 55-60 Mbps στο download, ενώ στο upload άγγιζαν συχνά τα 20.

Σύμφωνα με την Cosmote, το νέο της δίκτυο θα ξεκινήσει την δύσκολη πορεία του τον Δεκέμβριο του 2012 και σε πρώτη φάση θα έχει μικρή χωρητικότητα χρηστών. Ανάλογα με τη ζήτηση, θα διατεθούν περισσότεροι πόροι στους χρήστες και ευελπιστούμε ότι μετά το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα υπάρχει πανελλαδική σχεδόν κάλυψη.

Με ταχύτητες μέχρι και 100 Mbps στο download θα ξεχάσετε γρήγορα την οικιακή σας σύνδεση. Αρκεί φυσικά το κόστος να κινηθεί σε ευρωπαϊκά ή αμερικάνικα πρότυπα και όχι ελληνικά…

Το παρόν άρθρο Δείτε τις ταχύτητες του 4G/LTE στην Ελλάδα σε βίντεο! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα