Ο James Watson κατά καρκίνου!

Goodbyte

Ο James Watson, εμπνευστής της δομής του DNA, έκανε μια δημοσίευση που χαρακτηρίζεται ως το Μανιφέστο του Καρκίνου, με βολές εναντίων όλων.

Ο διάσημος γενετιστής, στα 80 του χρόνια, στοχοποιεί του ερευνητές, οι οποίοι για τον ίδιο είναι “τεμπέλιδες” και δεν έχουν ακόμα οργανωθεί για την εύρεση μιας θεραπείας.

Είναι γνωστή η πεποίθηση του, πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, δουλειά και συνεργασία για να βρεθεί η λύση

και όχι μεμονωμένες ενέργειες, οι οποίες έρχονται και παρέρχονται όπως οι ελπίδες των ασθενών.

Ιδιαίτερα έντονη είναι η κριτική του για τα αντιοξιδοτικά φάρμακα που χορηγούνται. “Είναι μια από τις αιτίες του καρκίνου” σύμφωνα με τον ίδιο, αφού ουσιαστικά δρουν με τέτοιον τρόπο ώστε να προστατεύουν τα καρκινικά κύτταρα από τα φάρμακα που στοχεύουν στην καταστροφή τους.

Φυσικά, οι αντιδράσεις δεν λείπουν αφού ο μηδενιστικός χαρακτήρας του Watson σίγουρα “πληγώνει”. Αλλά από την άλλη, έχουμε στείλει ανθρώπους στην Σελήνη, έχουμε στείλει δορυφόρο που τώρα περνάει τα όρια του ηλιακού μας συστήματος, έχουν δει τι συμβαίνει μέσα στον πυρήνα όμως ακόμα δεν έχουμε βρει την θεραπεία.

Για τον Watson και όχι μόνο, όχι δεν μπορούμε αλλά δεν προσπαθούμε αρκετά για να βρούμε την λύση… και ίσως να έχει δίκιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα