Lenovo K900, Το πρώτο τέρας επιδόσεων με διπύρηνο Intel στα 2GHz

Goodbyte

H Lenovo παρουσίασε στο πλαίσιο της CES 2013 το νέο Ideaphone K900. Πρόκειται για το πρώτο smartphone παγκοσμίως με επεξεργαστή Intel Atom Z2580 στα 2GHz, ο οποίος υπόσχεται απίστευτες επιδόσεις και καλή αυτονομία μπαταρίας. Το Lenovo K900 όμως δεν μένει μόνο σε αυτόν…

Η Lenovo θέλει να μπει δυναμικά και στον χώρο των δυνατών smartphones,

ιδιαίτερα μετά τις πολύ καλές επιδόσεις της στην αγορά της Κίνας. Το Lenovo K900 θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την αντεπίθεση, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικό από πλευράς specs και σχεδιασμού phablet.

Η οθόνη της συσκευής έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών και ανάλυση 1920×1080 pixels. Το σώμα της συσκευής έχει πάχος μόλις 6.9 χιλιοστά και είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό μέταλλο. Το design είναι πλήρως βιομηχανικό και αυτό δίνει μια αίσθηση υπεροχής στη συσκευή έναντι σε άλλα περισσότερο πλαστικά smartphones.

Ο επεξεργαστής του K900 είναι ο νέος διπύρηνος Intel Atom Z2580, που καταφέρνει και σπάει όλα τα κοντέρ στα benchmarks. Φαίνεται ότι η Intel κατάφερε να δημιουργήσει τον πρώτο πολύ αξιόμαχο επεξεργαστή και οι συσκευές που θα τον χρησιμοποιήσουν, θα έχουν για πρώτη φορά προβάδισμα απέναντι στους ARM αντιπάλους τους.

Η συσκευή ενσωματώνει επίσης 2GB μνήμης RAM και κάμερα Sony Exmor BSI 13 megapixels με διπλό LED φλας και φακό F/1.8 για απίστευτες επιδόσεις στο σκοτάδι. Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το μέγεθος της μπαταρίας, την τιμή και την διαθεσιμότητα, όπως επίσης και για έξτρα χαρακτηριστικά όπως NFC και ασύρματη φόρτιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα