Μηχανική υποστήριξη για super δυνάμεις!

Goodbyte

Η αμερικάνικη εταιρία Raytheon ανέπτυξε το XOS 2, έναν εξωσκελετό που θα μπορεί να προσδώσει υπεράνθρωπες ρομποτικές δυνάμεις σε αυτόν που το φοράει!

Πρόκειται για μια εταιρία κολοσσό, η οποία τροφοδοτεί με πολεμικό υλικό τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών και που τρέχει αυτή την ώρα εκατοντάδες αντίστοιχα προγράμματα.

Αρχικά, οι άνθρωποι της Raytheon σκέφτηκαν το πως θα καταφέρουν να εξοπλίσουν έναν στρατιώτη ώστε αυτός να μπορεί να σηκώνει υλικά χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Στην συνέχεια όμως, αφού κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή στην αποδοτικότητα και στην ευχρηστία,

αντιλήφθηκαν πως αυτή η “μηχανή” θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως “στολή” για όλους εκείνους που έχουν ανάγκη διάρκεια στην δύναμη.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το XOS 2, το οποίο, όπως εικάζεται, πολλαπλασιάζει μέχρι και 17 φορές την δύναμη του χρήστη!

Μάλιστα λένε πως αυτή η “στολή” μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα πόστα με αντίστοιχες ανάγκες, όπως για παράδειγμα στους πυροσβέστες και τους τραυματιοφορείς. Αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στα πεδία της μάχης εντός 5 ετών.

Το παρόν άρθρο Μηχανική υποστήριξη για super δυνάμεις! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα