Μια μέρα μετά την επίσκεψη της Sandi…

Goodbyte

Η Sandi ήρθε και πέρασε αφήνοντας τα “σημάδια” της σε ολόκληρη την ανατολική ακτή της Βόρειας Αμερικής, αποδεικνύοντας πως η Φύση είναι πάνω από τον Άνθρωπο.

Οι ετοιμασίες για τον ερχομό του τυφώνα Frankenstein, Sandi, είχαν ξεκινήσει εδώ και μέρες, αφού οι επιστήμονες είχαν χτυπήσει τον κώδωνα κινδύνου στους κατοίκους των περιοχών που θα δέχονταν την μανία του. Αναχώματα, εκκενώσεις και όλες οι μονάδες σε επιφυλακή περίμεναν, όμως αυτό που ήρθε απλά δεν “παλευόταν”!

Μετά από μια νύχτα τρόμου, το φως

της μέρας θα έδειχνε το μέγεθος της βιβλικής καταστροφής. Γιατί περί αυτού πρόκειται όταν βλέπεις μια Νέα Υόρκη έρημη, πλημμυρισμένη, χωρίς φως να μετρά της καταστροφές τις. Γιατί αν έγιναν τέτοια πράγματα στην νούμερο 1 πόλη του κόσμου, σκεφτείτε σε τι κατάσταση είναι οι άλλες περιοχές που επλήγησαν.

Το πιο τραγικό όλων αναμφίβολα όμως είναι ο χαμός των (μέχρι τώρα) 27 ανθρώπων, οι οποίοι αψηφώντας τις ανακοινώσεις παρέμειναν στις περιοχές “πρόσκρουσης”. Και αν θέλουμε να μεταφράσουμε τα “σημάδια” που άφησε η Sandi, παραθέτουμε τους αριθμούς που δίνουν οι ειδικοί: 7 εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα και υλικές καταστροφές που μπορούν να αγγίξουν ίσως και τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων ίσως να περάσουν βδομάδες μέχρι να επανέλθει η καθημερινότητα στους κατοίκους των ανατολικών ακτών των Η.Π.Α., όπως και να έχει όμως νέες μνήμες δημιουργήθηκαν και ήρθαν να ενωθούν με εκείνες από προηγούμενες επισκέψεις άλλων τυφώνων.

Η Φύση χθες προκάλεσε τον φόβο, μια υπενθύμιση πως ο Άνθρωπος είναι πολύ μικρός μπροστά της… Το μόνο που ευχόμαστε είναι την επόμενη φορά, γιατί σίγουρα θα υπάρξει, τα μέτρα να είναι ακόμα καλύτερα…

Υ.Γ: Αξίζει να σημειώσουμε πως σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες για αποφυγή καταστροφής σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Νιου Τζέρσεϊ, αφού το σύστημα ψύξης του αντιδραστήρα φαίνεται να έχει πληγεί από τις πλημμύρες. Αναμένουμε νεότερα…

Το παρόν άρθρο Μια μέρα μετά την επίσκεψη της Sandi… αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα