iPad 4, Τα benchmarks δείχνουν την τεράστια δύναμη του

Goodbyte

Το νέο iPad 4ης γενιάς ενσωματώνει τον νέο A6X επεξεργαστή της Apple, που υπόσχεται διπλάσιες επιδόσεις σε γραφικά και επεξεργασία δεδομένων σε σχέση με τον A5X του iPad 3. Τα πρώτα benchmarks είναι εδώ και επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της εταιρείας από το Cupertino.

Το λανσάρισμα του νέου iPad μόλις μισό χρόνο μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου

μοντέλου, δείχνει ότι είτε το iPad 3 κυκλοφόρησε βιαστικά, είτε ότι το νέο κυκλοφόρησε απλά για να προλάβει τον ανταγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση, η Apple για πρώτη φορά βάζει στον τοίχο ένα προϊόν της, απλά και μόνο για να μπορεί να αντέξει απέναντι στους δυνατούς αντιπάλους της.

Το νέο iPad δεν διαφέρει δραστικά σε σχέση με το προηγούμενο, αφού αλλαγές υπάρχουν μόνο στον επεξεργαστή, την κεραία του Wi-Fi και την θύρα εξόδου. Σύμφωνα με την Apple, ο νέος Α6Χ επεξεργαστής είναι ικανός να προσφέρει διπλάσια ισχύ στη συσκευή, καθώς αποτελεί μια μίξη του Α6 του iPhone 5 και του Α5Χ του iPad 3. Η τεράστια ανάλυση του iPad απαιτεί τη χρήση τετραπύρηνης κάρτας γραφικών, γεγονός που προσθέτει το γράμμα Χ δίπλα στο Α6.

Τα πρώτα benchmarks πάντως επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον ίδιο επεξεργαστή με αυτόν του iPhone 5, με χρονισμό ελαφρώς υψηλότερο (1.4 έναντι 1.3GHz) και μνήμη επίσης 1GB RAM. Η διαφορά σε σχέση με το iPad 3ης γενιάς είναι τεράστια, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην καθημερινή διαφορά απόδοσης που θα διαπιστώσουν οι χρήστες.

Τι προτιμάτε; Το νέο iPad, το Surface ή το νέο Nexus 10;

Το παρόν άρθρο iPad 4, Τα benchmarks δείχνουν την τεράστια δύναμη του αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα