LG Optimus G, Όλα τα επίσημα χαρακτηριστικά του νέου υπερόπλου

Μπορεί η IFA να ξεκινάει στο τέλος της εβδομάδας, όμως πολλοί κατασκευαστές θέλουν την προσοχή στραμμένη στα προϊόντα τους από σήμερα. Για το LG Optimus G σας μιλήσαμε με σχετική ακρίβεια πριν λίγες μέρες. Σήμερα σας έχουμε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά, που συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Μέσα από το Twitter επέλεξε η LG να μας γνωστοποιήσει τα επίσημα χαρακτηριστικά του νέου της flagship. Μας είπε σχεδόν τα πάντα, εκτός από το όνομα, συνεπώς κι εμείς θα κρατήσουμε το Optimus G μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Όπως είχαμε προβλέψει χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία στα χέρια μας, ο επεξεργαστής θα είναι ο νέος Qualcomm Snapdragon S4 Pro, ο οποίος θα συνοδεύεται φυσικά από την σούπερ κάρτα γραφικών Adreno 320. Μαζί με τη μνήμη των 2GB RAM, το hardware αυτό σηκώνει άνετα την ανάλυση των 1280×768 pixels και υπόσχεται επιδόσεις που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ταυτόχρονα, η LG ανακοίνωσε ότι η οθόνη της συσκευής θα έχει λόγο PPI ίσο με 320, κάτι που αν συνδυαστεί με την ανάλυση που ανακοινώθηκε (και με ελάχιστα μαθηματικά ) τότε καταλαβαίνουμε ότι η ακριβής διαγώνιος θα είναι 4.66-4.67 ίντσες ή αλλιώς όμοια με εκείνη του Samsung Galaxy S III. Εκτός από την ανάλυση, η LG έχει έναν ακόμα λόγο να είναι περήφανη για τη συγκεκριμένη οθόνη, αφού η φωτεινότητα της θα φτάνει τα 470nits και θα καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια σε λευκό φόντο. Φυσικά θα είναι τεχνολογίας RGB IPS και θα φέρει το όνομα True HD IPS+.

Οι δύο τελευταίες καινοτομίες που ανακοινώθηκαν, έχουν να κάνουν με την τεχνολογία αφής, η οποία πλέον ενσωματώνει στο πάνελ της οθόνης και μειώνει το πάχος κατά 30%, όπως και με την νέα γενιά μπαταρίας, η οποία υπόσχεται μεγαλύτερο κύκλο ζωής (800 φορτίσεις) και 60% μεγαλύτερη αυτονομία στα ίδια mAh!

Το νέο superphone θα το δούμε στην IFA 2012 και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στην Κορέα και μέσα στο φθινόπωρο στις παγκόσμιες αγορές.

Keywords