Η Apple αναζητεί πρώην υπαλλήλους της Google για βελτίωση των χαρτών της!

Goodbyte

Όσοι παρακολουθείτε τον τεχνολογικό χώρο σίγουρα θα έχετε διαβάσει για την δυσαρέσκεια των χρηστών iOS όσον αφορά την εφαρμογή των χαρτών. Η Apple έδιωξε την εφαρμογή της Google και εφοδίασε το λειτουργικό με την δική της εφαρμογήμ η οποία όμως δεν φτάνει τα επίπεδα της υλοποίησης της Google.

Μην μπορώντας

να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, η Αμερικάνικη εταιρεία έχει αρχίσει ένα ανθρωποκυνηγητό ψάχνοντας μηχανικούς και προγραμματιστές που εργάζονταν στην Google, και πιο συγκεκριμένα στο Google Maps. Με λίγη τεχνογνωσία από τον μεγαλύτερο αντίπαλο της, η Apple θα καταφέρει να βελτιώσει το λογισμικό των χαρτών, ώστε να υπάρχει μία εναλλακτική στον τομέα αυτό, όπου η Google παίζει μόνη της πολλά χρόνια τώρα.

Παράλληλα με την Apple, ένα άλλο μέτωπο προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση, με ένα διαφορετικό τρόπο. Developers και Hackers προσπαθούν να μεταφέρουν την εφαρμογή της Google στην τελευταία έκδοση του iOS, iOS 6. Φυσικά κάτι τέτοιο απαιτεί να κάνετε Jailbreak την συσκευή σας, ενώ η μεταφορά δεν είναι απροβλημάτιστη, καθώς η εφαρμογή crushάρει συχνά πυκνά. Εντούτοις οι προσπάθειες συνεχίζονται και ελπίζουμε να τα καταφέρουν!

Το παρόν άρθρο Η Apple αναζητεί πρώην υπαλλήλους της Google για βελτίωση των χαρτών της! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα