ZTE Εra και Orbit, Θα σπάσουν τα ταμεία!

Η ΖΤΕ είναι μία εταιρεία γνωστή στη χώρα μας, κυρίως λόγο του Blade, το οποίο είναι ένα πολύ φθηνό entry-level smartphone, το οποίο όμως προσφέρει πάρα πολλά για την τιμή του. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τη διαφορετική ΖΤΕ, των μεγάλων οθονών και των πολλών επεξεργαστών. Θα κρατήσει όμως τις τιμές χαμηλά?

Η εταιρεία

ανακοίνωσε πολλά tablet, 4 στο αριθμό, και αρκετά κινητά με σημαντικότερα από αυτά να είναι τα ZTE Era και ZTE Orbit. Το πρώτο πρόκειται για ένα high-end Android κινητό, ενώ το δεύτερο πρόκειται για ένα entry-level Windows Phone κινητό. Πάμε να τα δούμε!

ZTE Era

Η ΖΤΕ είχε καιρό να παρουσιάσει κάτι δυνατό οπότε είπε να κάνει ένα comeback. Και τα κατάφερε! Το ZTE Era πρόκειται για ένα τετραπύρηνο κινητό, με οθόνη qHD ανάλυσης διαγωνίου 4.3 ιντσών. Το λειτουργικό που θα έχει προεγκατεστημένο θα είναι, φυσικά, το Ice Cream Sandwich ενώ θα διαθέτει 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακριβείς λεπτομέρειες όσον αφορά την διαθεσιμότητα(τρίτο τρίμηνο του έτους) και την τιμή για το Tegra 3 κινητό, αλλά θα έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα.

ZTE Orbit

Για αυτό το μικρό, Windows Phone κινητό, δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές, ξέρουμε όμως ότι είναι entry-level, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή του θα είναι χαμηλη, που το κάνει ιδανική αγορά αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχει 4 GB εσωτερική μνήμη και την τελευταία έκδοση των Windows Phone, με το κωδικό όνομα Tango. Τέλος, για της φωτογραφικές ανάγκες των χρηστών θα ενσωματώνει μία κάμερα 5megapixel.

Αυτά τα δύο κινητά θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα καθώς η ZTE ακολουθεί μία πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική. Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα