Asus PadFone, Είναι κινητό, tablet, laptop και έχει και δωράκι…

Το Asus PadFone ευελπιστεί να ανοίξει το δρόμο σε μια νέα κατηγορία συσκευών, που θα μεταλλάσσονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε στιγμής. Θα το δείτε να λειτουργεί ως κινητό, ως tablet, ως laptop και παράλληλα να δέχεται κλήσεις μέσω του ιδιαίτερου στυλό που συμπληρώνει το πακέτο!

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ξεκινούν από την οθόνη των 4.3 ιντσών τεχνολογίας Super

Amoled και ανάλυσης qHD. Στα θετικά της συσκευής συγκαταλέγεται η χρήση του ολοκαίνουργιου διπύρηνου Snapdragon S4 που φέρνει μαζί του τη νέα Adreno 225 GPU. Ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από τα 16 και θα φτάνει μέχρι τα 64GB, ενώ θα είναι επεκτάσιμος μέσω θύρας micro SD.

Η μπαταρία της συσκευής δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αφού η χωρητικότητα της θα είναι μόλις 1520 mAh, ενώ οι κάμερες μπροστά και πίσω θα είναι ανάλυσης VGA και 8 megapixels αντίστοιχα. Το πακέτο συμπληρώνουν η έξοδος HDMI, το Bluetooth 4.0, το Wi-Fi b/g/n και το A-GPS.

Το design του Asus PadFone θα αρέσει σε πολλούς, με το πάχος του να αγγίζει τα 9.2 χιλιοστά. Μόλις το “φορέσετε” στο Asus PadFone Station όπως ονομάζεται, τότε θα δείτε το κινητό σας να μεταμορφώνεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο tablet με μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 7500 mAh!

Η μεταμόρφωση όμως δεν τελείωσε ακόμα! Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PadFone για να τελειώσετε το κείμενο που γράφατε στο PC σας, τότε το ειδικό πληκτρολόγιο, που μοιάζει με εκείνο του Asus Transformer Prime, θα μετατρέψει το tablet σας σε ένα πλήρες laptop!

Και αν κατά τύχη χτυπήσει το τηλέφωνο σας τη στιγμή που αρχίσατε να χρησιμοποιείται το “laptop” σας, τότε δεν θα χρειαστεί να αποσυναρμολογήσετε όλο το πακέτο, αλλά απλά να μιλήσετε μέσω του ειδικού στυλό της Asus, που εκτός από το να κρατά σημειώσεις, λειτουργεί και σαν παραδοσιακό ακουστικό!

Το θέλετε κι εσείς;;; Τον Απρίλιο θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας, σε τιμές άγνωστες μέχρι στιγμής…

Show Press Release

ASUS PadFone and upcoming Transformer Pad Lineup unveiled at Mobile World Congress 2012
ASUS Chairman Jonney Shih introduces the latest ASUS mobile devices and discusses his vision of ubiquitous cloud computing

Mobile World Congress, Barcelona, Spain (27 February, 2012) – At today’s “Incredibly Mobile Endless Possibilities” ASUS press event, Chairman Jonney Shih unveiled the revolutionary PadFone and upcoming Transformer Pad lineup. “The time has finally arrived when every screen in your lives could transcend into a portal with real time access into your digital world,” said Mr. Shih as he introduced the ASUS PadFone which transforms into a three-in-one combination of a smartphone, a tablet and a notebook when accessorized with the PadFone Station and PadFone Station Dock.

The ASUS PadFone is an incredible 4.3″ smartphone featuring a Super AMOLEDqHD display, the latest Qualcomm Snapdragon S4 dual core processor and an ultra-sharp 8-megapixel digital camera with Fuji image processor all wrapped in an exquisite design that is o

Keywords
Τυχαία Θέματα