Untethered Jailbreak, Θα είναι διαθέσιμο αυτή την εβδομάδα για το iOS 5.1.1

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε το περιβόητο Untethered Jailbreak στο iOS 5.1.1. Μάλιστα έχει ξεκινήσει το πακετάρισμα των διάφορων exploits σε νέο εργαλείο, χαρακτηριστικό του οποίου θα είναι η ευκολία στη χρήση.

Αρχικά πρέπει να πούμε ότι η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με νέο εργαλείο, το οποίο ακούει στο όνομα Absinthe 2.0. Ο λόγος για τον οποίο παρατηρούμε την αλλαγή αυτή είναι επειδή τα ήδη υπάρχοντα

GreenPois0n και redsn0w προκαλούσαν διάφορες δυσκολίες στον χρήστη.

Πλέον σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, τα πράγματα θα είναι πραγματικά πολύ εύκολα ακόμη και για κάποιον που θα πραγματοποιεί για πρώτη φορά Jailbreak στη συσκευή του. Βέβαια πρέπει να πούμε ότι δεν γνωρίζουμε αν η διαδικασία θα είναι ίδια με αυτήν του original Absinthe.

Πάντως ο hacker @xvolks, ο οποίος είναι πολύ κοντά με τον πολύ γνωστό @pod2g, φαίνεται ότι έχει δοκιμάσει το Untethered Jailbreak, όπως έγραψε ο ίδιος στο tweeter. Μάλιστα ανέβασε και αντίστοιχο video στο youtube, το οποίο όμως είναι private αυτή τη στιγμή.

Αυτά για τώρα! Για ότι νεότερο μείνετε συντονισμένοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα