Samsung Galaxy Beam, Αποκλειστικό hands-on με το πρώτο Android… προτζέκτορα!

Μια αναπάντεχη συνάντηση είχαμε σήμερα το πρωί, καθώς γνωρίσαμε από κοντά ένα από τα πιο περίεργα κινητά της αγοράς. Ο λόγος για το Samsung Galaxy Beam, το πρώτο Android smartphone με ενσωματωμένο προτζέκτορα! Πως γίνεται κάτι τέτοιο; Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να καταλάβετε…

Το Samsung Galaxy Beam ενσωματώνει μια τεχνολογία

για την οποία μιλάμε εδώ και χρόνια. Δεν πρόκειται για κάποια τεράστια καινοτομία, όμως όλες οι προηγούμενες υλοποιήσεις απέτυχαν παταγωδώς. Για πρώτη φορά με το Galaxy Beam, βλέπουμε ένα κινητό που στέκεται αξιοπρεπέστατα σαν smartphone και παράλληλα ενσωματώνει μια τεχνολογία που δεν θα βρείτε αλλού.

Στο χέρι, το Samsung Galaxy Beam είναι πολύ ποιοτικό και σου αφήνει την αίσθηση της στιβαρότητας. Τα πλαστικά του είναι υψηλού επιπέδου, ενώ η οθόνη του και ο σχεδιασμός του δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν παρατηρήσαμε καθόλου κολλήματα κατά την χρήση του, ενώ παρά τον δυνατό φωτισμό, ο προτζέκτορας κατάφερε να απεικονίσει αρκετά καλά τις λεπτομέρειες.

Η τιμή του είναι “τσιμπημένη”, καθώς προσεγγίζει τα 550-600 ευρώ, όμως μην ξεχνάτε ότι με αυτά τα χρήματα αγοράζετε ταυτόχρονα και smartphone και προτζέκτορα! Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του θα τα βρείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα