Swiftkey 4, Νέα αναβάθμιση μαζί με το Flow

Goodbyte

Νέα έκδοση για το αγαπημένο πληκτρολόγιο του Goodbyte.gr. Το Swiftkey έφτασε αισίως την έκδοση 4 και μαζί του φέρνει το Flow, την απάντηση της εταιρίας στο Swype αλλά και στο Gesture Typing της Google που προσφέρει από προεπιλογή στο Android.

Το Flow επιτρέπει στο χρήστη να γράφει κυλώντας το χέρι του πάνω από τα γράμματα που εμπεριέχει η λέξη και το Flow αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, δηλαδή να μαντέψει

ποια λέξη θέλει να γράψει ο χρήστης, μέσα από 60 γλώσσες!

Το εκπληκτικό χαρακτηριστικό του Flow είναι ότι επιτρέπει την συγγραφή πολλών λέξεων χωρίς την αφαίρεση του δακτύλου από την οθόνη, απλά περνώντας το δάκτυλο από το κουμπί του διάστηματος (spacebar).

Επιπλέον το Swiftkey επιτρέπει την εκμάθηση του αλγορίθμου του μέσα από τις συνήθειες του χρήστη. Μπορείτε να δώσετε πρόσβαση από διάφορα Social Networks, email κτλπ στο SwiftKey και αυτό θα αναλάβει να μάθει ποιες λέξεις χρησιμοποιήτε ώστε να εμπλουτίσει το λεξικό και τον αλγόριθμό του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα mini-review που είχε κάνει ο georgecm για την δοκιμαστική έκδοση Swiftkey 3, γράφοντας το ίδιο το άρθρο για το mini review μέσω του Swiftkey.

Τέλος η τιμή του έχει πέσει στα 2€ ενώ η κανονική είναι η διπλάσια στα 4€ για να μπορέσουν να το αποκτήσουν όσοι βαρέθηκαν το κλασσικό τρόπο εγγραφής στο Android.

Keywords
Τυχαία Θέματα