Sony Xperia Play, Μόλις κυκλοφόρησε μία ICS beta ROM!

Έχουμε ένα καλό και ένα κακό νέο για όλους εσάς που είστε κάτοχοι του Sony Xperia Play. Μόλις πριν από λίγο η Sony mobile απελευθέρωσε μία beta ICS ROM, η οποία θα σας επιτρέψει να δείτε το μεγαλείο του Android

4.0 ICS.

Τα κακά νέα είναι ότι η ROM έρχεται με πολλούς περιορισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να αξίζει μόνο στην περίπτωση που κάποιος από εσάς είναι deveoper.

Φυσικά για να περάσετε την νέα έκδοση θα πρέπει να κάνετε root τη συσκευή σας, γεγονός που θα δυσκολέψει κάπως την μετάβαση της συσκευής στο Android 4.0 ICS όταν αυτό ανακοινωθεί για την συγκεκριμένη συσκευή.

Επιπλέον η συγκεκριμένη Rom δεν υποστηρίζει WI-Fi αλλά ούτε και τις υπηρεσίες της Google, όπως πχ Gmail, Google Maps κ.α. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε πολλά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά για την συγκεκριμένη συσκευή.

Απ’ότι λοιπόν καταλαβαίνουμε, η συγκεκριμένη ROM απευθύνεται κυρίως στους developers και τους δίνει την δυνατότητα να ελέγξουν τη συμβατότητα των εφαρμογών του με το ICS.

Η Sony λοιπόν φαίνεται ότι εργάζεται πολύ σκληρά ώστε το Xperia Play να παραμείνει μία πολύ καλή παιχνιδο-μηχανή και μετά το update.

Αν παρόλα αυτά κάποιος από εσάς επιθυμεί να κατεβάσει τη Rom μπορεί να την βρει εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα