Google, Θα πουλά Samsung και Asus tablets από το δικό της online store;

Φημολογείται λοιπόν ότι η Google πρόκειται να εγκαινιάσει ένα online store για την πώληση tablet αποκλειστικά. Η κίνηση της αυτή μας θυμίζει τα αρχικά της σχέδια για τις Nexus συσκευές. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα λοιπό με την Wall Street Journal, η Google

είναι έτοιμη για ένα πολύ μεγάλο βήμα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να ανοίξει ένα online store, στο οποίο όμως δεν θα πουλά κινητά αλλά αποκλειστικά Tablets και πιο συγκεκριμένα τα Tablets των Samsung και Asus. Βέβαια το γεγονός αυτό δεν μας φαίνεται και πολύ παράλογο.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να δούμε τα Samsung Galaxy Tab και τα Tablets της σειράς Transformer, να πωλούνται αποκλειστικά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ίσως με αυτό το τρόπο να καταφέρουν να “χτυπήσουν” την αγορά και να σταθούν άξιοι αντίπαλοι των iPad και Kindle Fire.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε για το εν λόγω online store, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα είναι πιθανά. Μπορεί με την άφιξη του να δούμε και κάποιο καινούριο Tablet της Asus που να είναι εφοδιασμένο με το Jelly Bean είτε να δούμε την Google να ακολουθεί το παράδειγμα του Amazon όσον αφορά τις τιμές. Όλα παίζουν.

Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα