Sony Xperia E, Με επεξεργαστή στο 1 GHz και Android 4.1 Jelly Bean

Goodbyte

Στο άκουσμα Sony και Xperia, οι συσκευές που έρχονται στο μυαλό μας είναι άπειρες! Σε όλες αυτές, έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα μικρό αλλά αξιόλογο κινητό από την εταιρεία, το οποία ακούσει στο όνομα Sony Xperia E και το οποίο είχε διαρρεύσει πριν μερικέ μέρες.

To design του τηλεφώνου ακολουθεί την φιλοσοφία

της εταιρείας με compact διαστάσεις και απλές γραμμές, χωρίς να εντυπωσιάζει, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να απογοητεύει με ατοπήματα. Όσον αφορά τα Specs του τηλεφώνου αυτά τοποθετούνται στην μεσαία κατηγορία. Σε αυτό συμβάλει η μέτρια οθόνη, ανάλυσης 320 x 480 pixels, ο μονοπύρηνος επεξεργαστής στο 1GHz, ηκάμερα των 3.2megapixels και η μπαταρία των 1500mAhr. Την κατάσταση σώζουν η παρουσία της (σχεδόν) τελευταίας έκδοσης του Android, 4.1 Jelly Bean, και η παρουσία της τεχνολογία HD Voice, δηλαδή ήχο πολύ καλής ποιότητας κατά τις κλήσεις, η οποία όμως πρέπει να υποστηρίζεται και από τον πάροχό.

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους, σε δύο εκδόσεις, οι οποίες θα διαφέρουν στον αριθμό των καρτών SIM που θα μπορούν να δεχθούν (1 και 2). Εδώ αξίζει να τονίσουμε η κυκλοφορία του καταρρίπτει τον μύθο που θέλει το Android να χρειάζεται 2πύρηνα και παραπάνω σύνολα για να τρέξει ομαλά(αρκεί το ίδιο το Xperia E να μην κολλάει). Αυτό που χρειάζεται είναι βελτιστοποίηση του λειτουργικού στα μέτρα του κάθε τηλεφώνου και όχι η απλή εγκατάστασή του.

Το παρόν άρθρο Sony Xperia E, Με επεξεργαστή στο 1 GHz και Android 4.1 Jelly Bean αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα