Smartpet, Τι άλλο θα κάνει πια αυτό το iPhone; [video]

Να λοιπόν μία χρήση του πασίγνωστου iPhone που κανένας μας σίγουρα δεν είχε σκεφτεί ποτέ. Η εταιρία Bandai δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό σκυλάκι, το οποίο όμως δεν είναι σαν όλα τα άλλα καθώς αντί για πρόσωπο, έχει ένα iPhone. Δείτε το.

Τα εν λόγω σκυλάκια, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας από το video που ακολουθεί, εκτός από το γεγονός

ότι είναι πολύ χαριτωμένα, μπορούν να κάνουν και πάρα πολλά πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να ανταποκριθούν σε πάρα πολλές εντολές, οι οποίες δίνονται από τον χρήστη είτε μέσω gestures στην οθόνη, μέσω φωνής, είτε με κινήσεις μπροστά από την μπροστινή κάμερα. Τρομερό;

Μάλιστα όσο περισσότερο “δένεστε” με το σκύλο σας τόσο θα είναι πιο υπάκουος, δηλαδή θα ανταποκρίνεται σε όλο και περισσότερες κινήσεις σας. Επιπλέον κάθε ένα από αυτά μπορεί να επικοινωνήσει μέσω bluetooth με άλλα iPhone-robots, ώστε να γαβγίζουν ή να τραγουδούν όλα μαζί. Μία ακόμη χρήση είναι αυτή του ξυπνητηριού. Τέλος τα πρωτότυπα αυτά ρομπότ λειτουργούν με τη βοήθεια μας free εφαρμογής.

Τα εν λόγω σκυλάκια θα κυκλοφορήσουν στις 24 Απριλίου και η τιμή τους θα είναι στα $78. Θα μπορείτε μάλιστα να τα αγοράσετε σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Δείτε στο video που ακολουθεί τα iPhone-dogs εν δράσει και πείτε μας τη γνώμη σας.

Τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα