Samsung Galaxy S4 αξεσουάρ, S View Cover, Wireless charging ή απλή θήκη; Αποκλειστικό review

Goodbyte

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S4, ήταν προφανές ότι στη συσκευή θα δώσουν μεγαλύτερη αξία τα καινοτόμα αξεσουάρ της. Σε πρώτη φάση, καταφέραμε να έχουμε κοντά μας σχεδόν όλες τις διαφορετικές επίσημες θήκες/καλύμματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Σίγουρα κάποιο θα σας αρέσει!

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό των διαφορετικών θηκών που δοκιμάσαμε, το συμπέρασμα είναι ένα. Κάθε θήκη ταιριάζει σε διαφορετικό τύπο χρήστη.

- S View Cover: Μακράν η πιο εντυπωσιακή θήκη που έχουμε δει

ποτέ. Ταυτόχρονα και μία από τις πιο χρηστικές. Κλειδώνει και ξεκλειδώνει την οθόνη σας αυτόματα, ενώ σας επιτρέπει να βλέπεται ειδοποιήσεις και την ώρα στο μικρό ανοικτό παράθυρο της.

Η αγαπημένη μας λειτουργία ήταν η απάντηση/απόρριψη κλήσεων με κλειστή τη θήκη, όπως και η ομιλία με κλειστό το καπάκι για να μην “θαμπώνει” η οθόνη από την επαφή με το πρόσωπο.

- Wireless charging backplate: Δεν πρόκειται για θήκη, αλλά μιας και αλλάζει το πίσω κάλυμμα έπρεπε να το δοκιμάσουμε.

Προσθέτει λίγο παραπάνω πάχος στη συσκευή, αλλά οι λάτρεις των εξ’ αποστάσεως φορτίσεων θα το λατρέψουν. Μεγάλο μειονέκτημα η ταχύτητα φόρτισης, αφού θα χρειαστούν πάνω από 5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση των 2600 mAh της μπαταρίας του Galaxy S4.

- Απλή πλαστική θήκη: Παρ’ ότι ξεκίνησε ως αουτσάιντερ στα μάτια μας, τελικά κατέληξε με προβάδισμα. Ο λόγος είναι απλός. Προστατεύει καλύτερα το κινητό και ταυτόχρονα δεν του προσθέτει ιδιαίτερο όγκο. Μην ξεχνάμε και την χαμηλότερη τιμή…

Για πολλά περισσότερα, δείτε το βίντεο!

Keywords
Αναζητήσεις
thikes galaxy s4 na kleistes, samsung note 4 πως κλειδωνει το s view
Τυχαία Θέματα