Samsung Galaxy Note, Αναλυτική παρουσίαση στα ελληνικά! [hands-on video review]

Το Samsung Galaxy Note άνοιξε τις πύλες μιας κατηγορίας που βρίσκεται ανάμεσα στα κινητά και τα tablets. Όσοι βιαστούν να γελάσουν μαζί του λόγω μεγέθους, θα το μετανιώσουν, αφού η εμπειρία χρήσης του internet και των εφαρμογών είναι από άλλο πλανήτη!

Εξωτερικά χαρακτηριστικά – Εμφάνιση

Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό με το που αντικρίζεις το Samsung Galaxy

Note, είναι η λέξη ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Η συσκευή είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και κάνει τα 4.3 ιντσών κινητά να μοιάζουν υπερβολικά μικρά. Στο κομμάτι του design θα σας θυμίσει το Samsung Galaxy S II και βάζοντας το ένα δίπλα στο άλλο είναι πολύ πιθανό να τα μπερδέψετε (αν ξεχάσετε τη διαφορά μεγέθους φυσικά). Το tabletphone είναι ποιοτικό, με την οθόνη του δεσπόζει στην μπροστινή πλευρά και το ματ φινίρισμα στην πίσω.

Θετική εντύπωση μας έκανε η αίσθηση και η τοποθέτηση όλων των φυσικών πλήκτρων, τα οποία παρά το άβολο μέγεθος της συσκευής, βρίσκονται πάντα κοντά σου όταν τα χρειάζεσαι. Από την άλλη, το μεγάλο πλάτος του κινητού είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του, καθώς δεν θα επιτρέψει στους περισσότερους από εσάς να φτάνουν με τον αντίχειρα τους από τη μία πλευρά της οθόνης στην άλλη. Είναι πραγματικά εκνευριστικό να θέλεις να πατήσει το κουμπί των κλήσεων στο dock εφαρμογών και να χρειάζεται να πιάσεις πιο “χαλαρά” τη συσκευή για να το φτάσεις, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσετε αν θέλετε να απολαύσετε την HD οθόνη των 5.3 ιντσών και την συντροφιά του S-Pen.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά – Επιδόσεις

Το Samsung Galaxy Note είναι το δυνατότερο διπύρηνο της αγοράς σύμφωνα με τα benchmarks, αφού συνυπολογίσουμε τις μεγάλες απαιτήσεις γραφικών που έχει η 5.3 ιντσών οθόνη με τα 1280

Keywords
Τυχαία Θέματα