Νέα συνεργασία ΤΕΧΝΟΜΑΤ με Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

22:17 19/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ συνεχίζει δυναμικά την επέκταση των στρατηγικών συνεργασιών του, εγκαινιάζοντας μια νέα αποκλειστική συνεργασία στον Τομέα της Ηλεκτρολογίας με την εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού ΤΕΧΝΟΜΑΤ.
Η γνωστή εταιρία στο χώρο της Ηλεκτρολογίας, καθώς και η θυγατρική της ΕΝΕΡΓΟΝ υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό έργο του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ
με μια σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν:

Παροχή επαγγελματικού εξοπλισμού για την εξάσκηση των σπουδαστών στα εργαστήρια, μετάδοση της τεχνογνωσίας από τους ειδικούς της ΤΕΧΝΟΜΑΤ με τη διοργάνωση σεμιναρίων, καθώς και εκπαιδευτικές επισκέψεις στους χώρους της ΤΕΧΝΟΜΑΤ για καλύτερη εξοικείωση με το περιβάλλον εργασίας.

Στους χώρους της γνωστής εταιρίας οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια από μεγάλες συνεργαζόμενες εταιρίες, ενώ αριθμός σπουδαστών θα εξασφαλίζει την πρακτική του εξάσκηση στους χώρους της.

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ ιδρύθηκε το 1994 με αρχικό αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρολογικού & βιομηχανικού υλικού. Η εταιρεία επεκτάθηκε στην ανάπτυξη ηλεκτρομηχανολογικών μελετητικών και σχεδιαστικών υπηρεσιών και παραγωγή βιομηχανικών πινάκων, καθώς και σε περιβαλλοντικά φιλικές τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας, αρχής γενομένης με την κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Η θυγατρική της, ΕΝΕΡΓΟΝ, διαθέτει δική της γραμμή παραγωγής και παράγει η ίδια τους πίνακες για το 80% των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων που παράγονται στην Ελλάδα. http://www.technomat-shop.com

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστό στη δέσμευση του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας κάθε κλάδου.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα