Samsung Galaxy Beam, Android με ενσωματωμένο προτζέκτορα 50 ιντσών!

Η MWC 2012 ξεκίνησε ανεπίσημα σήμερα, με τις πρώτες συσκευές να κάνουν την εμφάνιση του μέσω στη νύχτα. Η Samsung παρουσίασε ένα πρωτότυπο smartphone που θα αγαπηθεί, καθώς ενσωματώνει προτζέκτορα για προβολή εικόνας, βίντεο και παιχνιδιών σε διαστάσεις μέχρι 50 ίντσες!

Τεχνολογίες που μέχρι πρόσφατα μπορούσαμε μόνο να μιλήσουμε για αυτές, αρχίζουν και γίνονται πραγματικότητα και

έχουν πρακτική εφαρμογή στη ζωή μας.

Η Samsung ξεκίνησε την παρουσία της στην MWC 2012 της Βαρκελώνης, παρουσιάζοντας το Samsung Galaxy Beam. Το Beam, ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz, οθόνη 4 ιντσών WVGA ανάλυσης, 8GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 5 megapixels με εγγραφή 720p video, μπαταρία χωρητικότητας 2000 mAh για να μην σας μείνει η ταινία στη μέση, ενώ το πάχος του είναι 12.5 χιλιοστά (ικανοποιητικό για τα extra που προσφέρει).

Η συσκευή θα μπορεί να προβάλει HD βίντεο και εικόνα σε μέγιστη διαγώνιο 50 ιντσών, ενώ για τη χρήση της λειτουργίας προτζέκτορα θα χρησιμοποιείται ειδική εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορείτε να προβάλλεται όλο το περιβάλλον του Android στον… τοίχο σας, αλλά μόνο βίντεο, εικόνες και βιντεοπαιχνίδια.

Τέλειο;

Keywords
Τυχαία Θέματα