S-Voice VS Siri, Η μάχη της χρονιάς!

Γενικά, όταν δύο μεγάλες αντίπαλες εταιρείες δίνουν στην κυκλοφορία τις καλύτερες συσκευές τους, οι μάχες μεταξύ των δύο κινητών είναι ασταμάτητες. Στην περίπτωση του Samsung Galaxy S III και του iPhone 4S όμως, το μέτωπο μεταφέρεται στις ψηφιακές βοηθούς που ενσωματώνουν!

S-Voice και Siri λοιπόν, οι δύο μεγάλοι(η μεγάλες;) αντίπαλοι της χρονιάς. Το theverge, έχοντας

στα χέρια του ένα Galaxy S 3, έκανε το συγκριτικό και μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα. Αρχικά, καμία από τις δύο υλοποιήσεις δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα καλά όσον αφορά την σωστή μετάφραση των λέξεων που άκουσαν, έτσι ώστε αρκετές φορές να χρειάζεται και μία δεύτερη επανάληψη. Σε αυτό το σημείο όμως ίσως και μα συμφέρει να κάνει κάποιος την αναζήτησή του για παράδειγμα με πιο κλασσικούς τρόπους. Να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι του TheVerge μιλούν Αγγλικά, συνεπώς η απόδοση είναι η βέλτιστη.

Όσον αφορά την ταχύτητα, το Siri έχει ένα προβάδισμα κάθε φορά ενώ είναι πολύ πιο ομιλητική από το S-Voice, που απλά εντολή κάθε μας επιθυμία την στιγμή που η Siri αφού ακούσει πετάει και μία καταφατική ατάκα! Από την άλλη το S-Voice μπορεί να πραγματοποιήσει αναζητήσεις εκτός της γεωγραφικής περιοχής που βρίσκεται, την στιγμή που το Siri είναι εγκλωβισμένο στις Η.Π.Α και το Ηνωμένο Βασίλειο, και γενικά φαίνεται να μπορεί να κάνει περισσότερα από την μεγάλη του αντίπαλο.

Συμπερασματικά, οι 2 υπηρεσίες, αν και καινοτόμες, δεν έχουν φτάσει ακόμα το σωστό επίπεδο ολοκλήρωσης ώστε να είναι αυτό που σχεδιάστηκαν, δηλαδή βοηθοί(γραμματείς θα τις έλεγε κανείς). Παρ’ όλα αυτά είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό, το οποίο μας δείχνει που θα κινηθεί η τεχνολογία των κινητών τα επόμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα