Playstation 4 και Xbox One, Στην αγορά στο τέλος του έτους με $399 και $499 αντίστοιχα!

Goodbyte

Το καλοκαίρι σιγά σιγά ξεκινά και μαζί του φέρνει ζέστες. Μάλιστα, αυτές γίνονται ολοένα και χειρότερες καθώς ακούμε και βλέπουμε περισσότερα για τις δύο μεγάλες κονσόλες από τις Microsoft και Sony, το Xbox One και Playstation 4

αντίστοιχα.

Πολλοί επεξεργαστές, γραφικά που πλησιάζουν το τέλειο και λειτουργίες που μετατρέπουν το σπίτι και την τηλεόρασή σας σε ψυχαγωγικό κέντρο είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα προσφέρουν οι 2 άσπονδοι εχθροί. Φυσικά, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και η τεχνολογία αναπτύσσεται, οι εταιρείες εξοπλίζουν τα προϊόντα τους με ολοένα και καλύτερα υποσυστήματα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των επιδόσεων, αλλά και τις τιμής. Έτσι, το μεν PS4, θα ξεκινά από 399 δολάρια, ενώ το Xbox One από τα 499. Αυτό βέβαια θα συμβεί στο εξωτερικό. Στην χώρα μας οι τιμές αυτές θα γίνουν από δολάρια ευρώ και αν μας έμαθε κάτι η ιστορία της ελληνικής αγοράς, είναι πως θα ανέβουν λίγο ακόμα.

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, αυτή τοποθετείται προς το τέλος του έτους, ενώ δεν είναι βέβαιο πως η Ελλάδα θα συμπεριληφθεί στην πρώτη φουρνιά χωρών στις οποίες θα είναι διαθέσιμες οι κονσόλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα