Nokia Lumia 920, Η αλήθεια σκοτώνει τον έρωτα (;)

13:55 8/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Και η απάντηση είναι φυσικά όχι! Τουλάχιστον όταν μιλάμε για το νέο Nokia Lumia 920, οι αληθινές φωτογραφίες που δημοσιοποίησε πριν λίγο το TheVerge δείχνουν πόσο μπροστά από τον ανταγωνισμό είναι η κάμερα της συσκευής.

Αυτοί εκεί στη Nokia πρέπει να έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ενώ είχαν στα χέρια τους ένα πολύ δυνατό κινητό, με απίστευτες δυνατότητες στο κομμάτι της κάμερας, αυτοί επέλεξαν να “κλέψουν” για να παρουσιάσουν κάτι ίσως ελάχιστα πιο εντυπωσιακό.

Μιλάμε φυσικά για το ψεύτικο βίντεο που ανακοίνωσαν ότι έχει τραβηχτεί από το Nokia Lumia 920, κάτι που όπως αποδείχθηκε ήταν ψέμα. Παρά το μεγάλο τους ατόπημα, οι φωτογραφίες που παράγει το κινητό τους είναι τόσο καλές, που σε κάνουν να ξεχνάς οτιδήποτε συνέβη.

Χθες παρουσιάσαμε ένα βίντεο που έδειχνε ξεκάθαρα τις ικανότητες του Lumia 920 και σήμερα σας έχουμε κάποιες νέες αλλά εξ’ ίσου εντυπωσιακές φωτογραφίες που τράβηξαν οι άνθρωποι του TheVerge.

Το μόνο που μπορεί να κάνει η Nokia για να κόψει τη φόρα του Lumia 920 είναι να το κυκλοφορήσει σε 2-3 μήνες. Αν βάλουν και τέτοιο αυτογκόλ στον εαυτό τους, είναι πραγματικά άξιοι της μοίρας τους. Σε κάθε περίπτωση, αν ισχύουν τα σενάρια για κυκλοφορία της συσκευής στις αρχές Νοεμβρίου τότε… κάποιος να μας κρατήσει!

Το παρόν άρθρο Nokia Lumia 920, Η αλήθεια σκοτώνει τον έρωτα (;) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα