Kindle Paperwhite, Το καλύτερο Kindle όλων των εποχών

13:55 8/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Καλό το φθηνό Kindle, αλλά με 50 δολάρια περισσότερα αγοράζετε το Paperwhite. Το Kindle Paperwhite φέρνει τις νέες τεχνολογίες κοντά μας, με φωτιζόμενη οθόνη υψηλής ανάλυσης και “έξυπνα” χαρακτηριστικά.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο πλήρες και σύγχρονο από το απλό Kindle (Touch), τότε το νέο Kindle Paperwhite είναι ικανό να σας προσφέρει σχεδόν τα πάντα.

Η Amazon

ενσωμάτωσε σε αυτό τη νέα της οθόνη Paperwhite, η οποία θα είναι υπεύθυνη για το καλύτερο άσπρο και το καλύτερο μαύρο που είδατε ποτέ σε αντίστοιχης τεχνολογίας οθόνη. Εκτός από καλύτερο contrast, η νέα οθόνη θα είναι υψηλής ανάλυσης, φθάνοντας τον δείκτη PPI στον αριθμό 212. Αν όλα αυτά δεν σας επαρκούν, τότε ίσως το γεγονός ότι η οθόνη είναι φωτιζόμενη μπορεί να σας πείσει.

Κατά τα άλλα, το νέο Kindle Paperwhite είναι πιο ελαφρύ (216 γραμμάρια) και πιο λεπτό (9.1 χιλιοστά), ενώ ενσωματώνει και την τεχνολογία X-Ray για αναγνώριση λέξεων και εικόνων. Φυσικά θα αλλάζει γραμματοσειρές όπως και το μικρό του αδερφάκι, ενώ η ποσότητα του φωτός είναι ρυθμιζόμενη.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου για 119 δολάρια στην έκδοση με Wi-Fi, ενώ το 3G μοντέλο θα κοστίζει 179 δολάρια. Και τα δύο μπορείτε να τα παραγγείλετε από σήμερα (αν έχετε κάποιο συγγενή στην Αμερική!)

Το παρόν άρθρο Kindle Paperwhite, Το καλύτερο Kindle όλων των εποχών αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα