Microsoft Surface, Κυκλοφορεί μαζί με τα Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου

Goodbyte

H Microsoft παρέδωσε τις σχετικές προσκλήσεις στα ΜΜΕ της Αμερικής και πλέον έχουμε και επίσημα την ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας των Surface tablets και των Windows 8.

Η μεγάλη στιγμή της Microsoft πλησιάζει, αφού στις 26 Οκτωβρίου

θα δούμε για πρώτη φορά σε πραγματικές συνθήκες τα δύο Microsoft Surface tablets με τα Windows 8. Τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν εξαιρετικά και οι απανταχού φίλοι των gadgets περιμένουν να δουν επιτέλους πόσο καλά είναι τα επίσημα Microsoft tablets. Πρόκειται για τις πρώτες συσκευές που κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία από το Mounten View (εκτός από τα περιφερειακά) και ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά σε ότι αφορά την ποιότητα και την απόδοση τους.

Για να μην μπερδεύεστε με τις ημερομηνίες, στις 25 Οκτωβρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των Windows 8 και των Surface tablets και με την αλλαγή της μέρας, τα μεσάνυχτα θα γίνουν διαθέσιμες οι συσκευές και το νέο λειτουργικό μέσα από το online store της Microsoft.

Σίγουρα πρόκειται για μια πρωτότυπη ενέργεια, που αν συνοδευτεί από μια επιτυχημένη παρουσίαση θα καταφέρει να βάλει για τα καλά στο κάδρο την Microsoft και στην αγορά των tablets. Το σημαντικότερο στοιχείο που περιμένουμε να μάθουμε πάντως είναι η τιμή των δύο tablets, με τις φήμες να θέλουν το ARM based Windows RT Surface να κυκλοφορεί στα 300-350 δολάρια και το μεγάλο Windows 8 Pro Surface κοντά στα 800.

Εσείς τι προτιμάτε; iPad, Android, Surface ή Windows tablet;

Το παρόν άρθρο Microsoft Surface, Κυκλοφορεί μαζί με τα Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα