LG Optimus L II Series, Διαρροή λίγες ημέρες πριν την MWC

Goodbyte

Πριν μερικές ημέρες είχαμε την διαρροή του LG Optimus L7 II Dual και λίγες ημέρες αργότερα τη φωτογραφία teaser από την LG, σχετικά με την σειρά LG Optimus L II που ετοιμάζει. Σήμερα όμως έγινε διαρροή πληροφοριών σχετικά για όλη τη νέα σειρά.

Η συνέχεια του μικρού LG Optimus L3

το LG Optimus L3 II, θα έχει δυνατότερο επεξεργαστή 1 GHz, καλύτερη οθόνη τεχνολογίας IPS κρατώντας την ίδια ανάλυση και μέγεθος, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι και η κάμερα στα 5 Megapixel έναντι 3.2 Megapixel που είχε το πρώτο μοντέλο.

Το LG Optimus L5 II, θα έχει και αυτό δυνατότερο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz με κάρτα γραφικών PowerVR SGX531, μια δυνατή αναβάθμιση σε σχέση με τον 800mHz επεξεργαστή που είχε ο προκάτοχός του. Η οθόνη θα είναι στις 4 ίντσες ανάλυσης WVGA (800×480 pixels), ενώ το λειτουργικό θα είναι 4.1.2 Jelly Bean.

Το LG Optimus L7 II, θα έχει ένα επιπλέον επεξεργαστικό πυρήνα σε σχέση με το πρώτο L7, με πληροφορίες να αναφέρουν ως επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon MSM8225 χρονισμένο στο 1GHz, κάρτα γραφικών Adreno 203, μνήμη RAM 768 MB. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπληρώνουν οθόνη 4.3 ιντσών, ανάλυσης WVGA (800×480 pixels), 8 Megapixel κάμερα, 2460 mAh μπαταρία και Android Jelly Bean 4.1.2 , όπως και το μικρότερο αδερφάκι του το L5 II.

Εκδόσεις dual-sim αναμένεται να κυκλοφορήσουν για τα μοντέλα L5 II και L7 II, μάλιστα για το δεύτερο έχουμε ήδη πληροφορίες. Η νέα σειρά L ΙΙ αναμένεται να κάνει τη παρθενική της εμφάνιση στο MWC της Βαρκελώνης στα τέλη του μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα