iPhone 5S και 5-ιντσο iPhone 6 ετοιμάζονται για την εμφάνισή τους μέσα στο 2013!

11:56 8/2/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Όχι ένα, αλλά δύο νέα μοντέλα iPhone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Apple στην αγορά για το 2013!

Η Brightwire μετέφρασε μια έκθεση από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία ισχυρίζονται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τόσο ένα iPhone 5S, όσο και ένα 5-ιντσο iPhone

6 το τρέχον έτος:

“- A source told Chinese mobile phone information site Laoyaoba.com that he has seen the iPhone 5S and iPhone 6 at Apple’s suppliers. Both models may be released in 2013, according to the website’s microblog on Thursday evening.
- The source noted that the iPhone 5S resembles the iPhone 5, and the five-inch iPhone 6 is lighter and thinner.”

Αυτή η φήμη έρχεται να προστεθεί στο χορό των εκθέσεων και αναφορών που γίνονται τον τελευταίο καιρό πως η Apple εξετάζει σοβαρά ένα ακόμη μεγαλύτερο μοντέλο iPhone από το ήδη υπάρχον στο εγγύς μέλλον. Αν και έγκυρες πηγές είπαν ότι ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα δει το φως της ημέρας το 2013, εξακολουθούν να υπάρχουν αναφορές που δείχνουν μια 4,8″ – 5,0″ συσκευή να έρχεται σύντομα από την Apple. Και με τις περσινές προβλέψεις να βγαίνουν αληθινές και μάλιστα από πολύ νωρίς, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πως η Apple έχει στα σχέδιά της κάτι τέτοιο.

Όλες αυτές οι φήμες έχουν δημιουργήσει μία σωρεία γνωματεύσεων στην αγορά, σχετικά με το κατά πόσο ένα τέτοιο μεγαλύτερο μοντέλο iPhone, θα μπορούσε να έχει νόημα στην σειρά κινητών της Apple, ειδικά σε σύγκριση με τις επιλογές που προσφέρει η σειρά της Samsung.

Δηλαδή, αυτό που θέλουμε να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, είναι πως η αν η επόμενη ναυαρχίδα της Apple -εφ’ όσον κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα και όχι ένα- είναι στις 4,8 με 5 ίντσες, το iPhone έρχεται σε άμεση σύγκριση με όλα τα 5-ιντσα flagship μοντέλα της αγοράς και παύει να έχει την δική του διαφορετικότητα(μινιμαλιστικό design, μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τις γκουμούτσες των άλλων εταιριών, το ατού πως χρησιμοποιείται εύκολα με το ένα χέρι κτλ) και όλα όσα ισχυριζόταν κατά καιρούς η Apple για το σχετικά “μικρό” μέγεθος της συσκευής τους, σταματούν να ισχύουν.

Λόγω της προτίμησης-εξάρτισης της Apple από Κινέζους κατασκευαστές και την ανάγκη της να πρωτοτυπούν στο σχεδιασμό τους, είναι πιθανό ότι όλες αυτές οι φήμες θα μπορούσαν να είναι αλήθεια, ωστόσο η Apple θα μπορούσε να καθυστερήσει λιγάκι ακόμα μια τέτοια συσκευή για το 2014 ίσως. Αν η Apple έχει αρχίσει ήδη την αναδιοργάνωση της παραγωγής για μια τέτοια συσκευή μέσα στο 2013, αναμένουμε πως θα δούμε τα μέρη αυτής της μεγαλύτερης συσκευής να αρχίζουν να διαρρέουν ένα προς ένα από την Κίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα