LG Optimus G, Ένα τέρας επιδόσεων έρχεται στην IFA 2012 (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασία, η κορεάτικη LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενης γενιάς superphone της στην IFA 2012. Θα πρόκειται για μοντέλο με ημερομηνία κυκλοφορίας αρκετά μεταγενέστερη, όμως θα δείξει το δρόμο και στις υπόλοιπες εταιρείες.

Μέχρι στιγμής, το δυνατότερο smartphone που έχει ανακοινωθεί από οποιαδήποτε εταιρεία, είναι το Xiaomi Phone 2 ή αλλιώς Xiaomi Mi2. Η LG ετοιμάζεται να απαντήσει στους “προκλητικούς”

Κινέζους, με μια συσκευή που θα σπάσει τα κοντέρ.

Το LG Optimus G (ή όπως αλλιώς θα λέγεται τελικά) πιθανότατα θα ενσωματώνει οθόνη τεχνολογίας TrueHD IPS και θα φτάνει σε διαγώνιο τις 4.7 ίντσες. Ο επεξεργαστής θα είναι τετραπύρηνος και αν κρίνουμε από την υποτιθέμενη ημερομηνία παρουσίασης και την ύπαρξη LTE τεχνολογίας, αυτός δεν θα είναι ο Tegra 3 ή o TI Omap 5, αλλά ο Qualcomm Snapdragon S4 Pro. To πακέτο θα συμπληρώνουν τα 2GB μνήμης RAM και η κάμερα με φακό 13 megapixels!

Φυσικά θα ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του Android όταν κυκλοφορήσει, κάτι που όπως αρχικά αναφέραμε δύσκολα θα συμβεί σύντομα της πρόσφατης κυκλοφορίας του LG Optimus 4X. Πάντως αναμένεται να δούμε κάποια demo της συσκευής στην IFA 2012, η οποία ξεκινάει στις 29 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα